| TanteMarianne a întrebat:

Deci faza e asa o prietena tot face sex anal cu gagicasu si mi-a zis ca la un moment dat intr-o zi dupa ce s-a terminat actul, a avut o stare de leșin. Este posibil sa leșini de la sex? Si de ce?

6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Nu a leșinat de la sex! Pur și simplu, de nemâncată! Se consumă foarte multă energie la un act sexual, iar prietena a făcut o ușoară lipotimie, cădere de calciu și minerale.
Ar, fi bine să întrebe la farmacie de vitamine pentru femei și să facă o cură cu aceste vitamine. Iar, înainte de a face sex, să mănânce ceva, să nu facă pe stomacul gol. Nu, degeaba, în filme, se vorbește despre cina romantică, înainte de o partidă de sex.

| RAY a răspuns:

Nu se poate asa ceva, decat daca nu o avut o cadere din cauza lipsei calciului

| Andreeush a răspuns:

Starea de leșin nu are legătură cu sexul.
Probabil nu a mancat nimic sau are alte probleme de sănătate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca starile respective pot fi cauzate de ceea ce-a facut (eu sunt mai pudic, evit anumite expresii), e posibil ca el s-o fi sfatuit sa sara peste vreo 2-3 mese ca sa isi poata indeplini linistit fanteziile, adica sa n-aiba mai stiu eu ce surprize...
Dar de asta te poti convinge daca iti va spune ca si de la sexul oral are ceva greturi, pentru ca sunt convins ca el n-o scoate inainte la un mic-2 pe gratar si o tine nemancata, tocmai pentru ca nu vrea sa simta pe..organ vreo aroma de la mustar, sau usturoi...
Stiu ce-o sa spui - ca ea se spala pe dinti inainte, dar mai sunt situatii când il apuca nebunia si trebuie sa i-o faci in masina...
Bine, exista guma de mestecat.Vad ca ai raspunsuri la toate...

| darrio2007 a răspuns:

Daca face des sex anal e clar ca nu mananca mai nimic. Ca sa aiba mațul gol. Cea mai mare prostie. Poate lesinul o va pune pe ganduri.

| Emilian65 a răspuns:

Da. Pentru ca iubitul a fost dur cu ea.