Nu e de ajuns sa o faci sa rada si sa zambeasca are nevoie de o iubire mare si sa-si faca loc in inima ei. Incearca nu doar sa vorbesti ci sa fii protectiv si apropiat de ea atunci ea o sa realizeze o maturitate din partea ta si o sa vina in bratele tale. Succes prietene!
Fi tu insati cu ea daca zici ca sunteti priteni de la gradi eu zic ca ar fi mai bine sa o scoti la un suc si sa ii zici cea ce simnti pentru ea.
Si eu aveam teama asta!
Daca nu lasi la o parte emotiile nu vei rezolva nimic.
Si nu uita, cu cat o faci mai mult sa se gandeasca la tine(pozitiv sau negativ, chiar nu conteaza) cu atat o atragi mai mult.
Incearca sa te joci.Sa nu ii dai totul pe tava(gen:"nu pot trai fara tine").Fii cand rece, cand cald.Si tachineaz-o in gluma din cand in cand dar sa nu se supere. Daca se supara o iei usor de umeri si spui:"nu ai si tu simtul umorului?"
De preferat sa nu ii spui chestii de genul:"vrei sa fii prietena mea?" sau "vrei sa te combini cu mine?" sau alte genuri de intrebari la care iti poare raspunde doar cu da sau nu.
Fa-o pe ea sa-i bata inima tare, tare cand te vede pe mess.Bafta!
Cum a spus si Alexandru, nu e de ajuns sa o faci sa rada.tu trebuie sa ii arati prin faptele tale ca o placi.de exemplu ai putea sa incerci sa te integrezi in gasca ei de prieteni, si astfel ai afla mai multe despre ea.cand intra pe mess baga-te in vorba cu ea,si incearca sa afli cat mai multe despre persoana ei, pentru ca, unei fete ii place cand un baiat vrea sa afle cat mai multe despre ea.pur si simplu ne trezeste interesul...si asa ai sa vezi ca veti ajunge sa fiti din ce in ce mai apropiati Succes!
Pai invit-o la un suc.sau undeva unde poti sa ii sp ce simti pentru ea.pe mess nu e o ideea buna crede-ma.si daca ai emoti cand vb cu ea inseamna ca esti indragostit de ea...
HappynewCenusa întreabă: