Marimea e asa si asa un pic ca mica omule dar problema nu e marimea ci e fata si atitudinea ta de cocalar...
Fara nici un fel de "caterinca" crezi ca ne intereseaza pe noi cat ai tu in penis? Daca te ducea putin capu si aici ma refer la cel de sus cautai si tu pe google marimea medie a penisului si iti arata varsta si marimea la varsta respectica.
Daca stii sa o folosesti poti sa o ai si de 10 cm si cu circumferinta de 2 cm
Pai el stie cum sa si-o foloseasca(singur) nu stie cum s-o foloseasca cu o femeie, DAR Flooo, stai linistit, pana la 30 ani o sa inveti, fi optimist, nu-ti pierde speranta, si-ti dau un sfat, poate ti-o folosi peste vreo zece ani, cand mai cresti, o femeie nu se face fericita nici cu 10 cm, nici cu 17, nici cu 23, iti trebuie si putin talent si alte membre, doar"du-te vino" e pentru tarani si cocalari.SUCCES
cata dreptate are alexandru
Trebuie sa se faca o categorie "marimea penisului meu".si ar fi pe undeva pe langa "cauze nobile" la popularitate.Trage tu concluziile.
Pentru mine e foarte bine. daca ai si diametrul de 4, 5 miami
acum lasand glumele sincera mea parere este ca e foarte bine(nu trebuie sa iti faci griji)
Nu ai cum sa ai circumferinta de 13 cm.ce esti elefant? poti avea cel mult 6cm daca esti negru
Degeaba ai penisu daca nu ai minte asa la gandirea ta o sa il tii pe uscat, si nu cont marimea cont sa stii cum sa iei o fata
"...nu cont marimea..." asta o spun doar barbatii cu **** mica. conteaza, intr-o zi ai sa dai de o fata care o sa iti confrime.
Asta inseamna ca penisul tau e ca o sticla de 1 litru! ba nene, tu gandesti ce scrii?
Hai mai dă-o-n căcat. 13 cm circumferinţă? Ce pul.a mea ai măsurat, ligheanu lu mă-ta mare?
Sa vorbeasca doar fetele care au penis.
e bine... deacum trebuie sa-ti perfectionezi tehnica.
nu te supara ca te intreb, poti sa ti-o iei sus?
ani63 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andr3i1996 întreabă:
Remusopen întreabă: