Ce tare subiectu ...da ai mai deschis subiectu asta cu o alta intrebare.In primul rand daca as sti ce varsta are ar fi mai usor sa raspun la intrebare. In primul rand un baiat trebuie sa aiba incredere in sine. Daca nu o are indeajuns daruiestei-o tu.In sensu de incurajare in orice face el.Trateaza-l mai special decat pe ceilalti (lucru pe care sigur il faci deja )apoi un lucrul cel mai important (parerea mea mie imi place de ex asta la o fata) spune-i orice nebunie ai in cap fi degajata in preajma lui si incearca ca prin calmul tau sa il apropii de tine prin discutii relaxate chiar si despre orice tampenii...iar cand vezi ca e incordat aminteste-i ca nu trebuie sa se simta asa in preajma ta. Mie lene sa mai scriu dar daca mai vrei ceva spunem-i doar.A da si varsta trebuie sa eu stiu . Toate cele bune
Schimbarea va veni in timp.Cu cat va avea mai multa incredere in tine cu ata va fi mai curajos. Iubitul meu era rau de tot. abia-i scoteai 2 cuvinte din gura. Dupa primele 2-3 luni de relatie era alt om
Vrei sa fie mai curajos unde mai clar? Mai curajos cu tine in relatii, jocuri chestii din astea sau in general? In general nu poti sal schimbi indifferent ce ai face. Daca e timid cind este vorba despre voi atunci aia se rezolva, ia tu initiativa si cu timpul o sa incerce sa faca el asta. Vorbiti, spune-i cum si ce trebuie sa faca ca na doar sinteti iubiti probabil.
Timiditatea tine de respectul de sine... fa-l sa se simta mandru de el. sex oral, vezi tu...
Scuze in unele parti am scris ca dracu' ...gramatical vorbind.Scuze sper sa intelegi pasareasca
Heroglife frate! Fara suparare
Da nici eu nu sstiu unde vreau sa ajung cu "heroglifele" mele
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: