Nu o forta simplu, daca o iubesti o astepti daca nu...
nu ai ce sa ii faci si crede-ma ca mai bine o lasi sa fie pregatiata pentru ca dupa poate se, a simtit obligata, sau daca o sa o faca cu tine doar pentru ca te iubeste nu o sa se simta bine
...
deci mai bine o lasi pe ea sa aleaga momentul
succes:*
Prietena ta este foarte inteleapta. Admir-o si respecta-i dorinta. daca va iubiti cu adevarat, un an trece foarte repede.
Bună.
Un sfat... să înveţi întâi să scrii corect, apoi să vrei sex.
Este inadmisibil ca la vârsta de 17 ani să scrii în halul acesta.
Baftă!
pa, pa.
Frate eu zic ca este bine sa astepti pana face 18 ani ca asta este dorinta ei. Ori sex ori dragoste. Mai bine ai incepe sa faci niste jocuri cu ea erotice.
o relatie nu se bazeaza numai pe sex daca o iubesti asteapta pana la 18 ani ca altfel vei deveni obsedat de chestia asta.
Apropo... tu vrei doar sex?
sau dragoste? e foarte important pentru o fata
Daca o iubesti asteapta dupa ea sunt alti care astaepta si 5 ani pana este fata pregatita asta-i sfatu meu daca nu dai drumu pentru ca daca o vrei doar sa te culci cu ea sunt inca o gramada de vagaboante ce o fac cu tine fara intrebari fara remsucari si fara indoieli
Deci eu nu vreau doar sex. chiar o iubesc si tin la ea as astepta ink 10 ani de acum dar totusi din ce spune ea si arata am impresia ca vrea dar nu poate ca are acea promisiune.si pentru celalat ce a spus ca e inadmisibil sa scriu in halul asta la 17 ani e pentru ca m-am grabit. dorind cat mai repede un sfat.
beausingurlamasamea întreabă: