Doamne ce rau scrii!
Baiete, daca fata ia te iubea, era cu tine, nu cu prietenul tau.
Nu te-a iubit nici acum 9 luni si nici acum 2 luni, este doar o parere distorisonata de-a ta.
Daca s-a indragostit de prietenul vostru comun si au decis sa fie impreuna, chiar este problema lor, nu a ta.
Nu uita: de tine se despartise acum 9 luni, deci, nu mai are de ce sa-ti dea raportul sau sa se gandeasca la tine, odata ce este libera de 9 luni si poate sa faca ce vrea si mai ales cu cine vrea.
Move on baiete!
Accepta realitatea si mergi mai departe!
E absolut normal ca o prietenie sa se transforme in dragoste! Aproximativ 90% din relatii asa au fost, la inceput prieteni/amici apoi iubiti. Dar nu te inteleg pe tine, daca ti-a zis de mai multe ori ca terminat-o cu tine, de ce te mai complici cu ea? Sau poate tu inca o mai iubesti... atunci trebuia sa-i lasi putin timp de gandire, sa zicem cam 1 luna apoi sa incerci sa-i schimbi parerea sa fiti din nou impreuna, dar tu daca nu ai facut nimic pana acum si ea s-a combinat cu altul atunci acum nu mai ai ce face, trebuie s-o lasi in pace cel putin pana va ramane iar singura. Daca vei continua asa te va ura toata viata ei si niciodata nu veti fi impreuna daca tu asta vrei.
PS: puneti un nume sau o poza de profil din care sa se poata vedea daca esti fata sau baiat sa stim cu cine vorbim!
Ar trebui sa treci peste si sa nu te mai gandesti la ea.
Iti pierzi timpul degeaba.
Ea poate simte ceva pentru baiatul ala daca continua sa il vada stiind ca el e indragostit de ea.
E treaba ei ce face cu viata ei.
E simplu boss, când BFF sunt de sex opus iese scântei. Și teoria mea e că la un moment dat ea la plăcut dar n-a mers, iar acum sunt ambi pe aceeași undă. Dacă au o vârstă și mentalitate matură se poate lăsa cu măritiș peste ceva ani.
Man am puerdut șirul dupa al zecelea rind... Un rezumat tip: prietenul meu cel mai bun i o trage miei ex nu aveai?