Intotdeauna mediul virtual va pierde in fata mediului live, a vietii in persoana!
Nu incerca sa-l lamuresti pe iubitul tau virtual, s-a incapatanat sa te iubeasca, se va agata de tine(de fapt de visele lui proprii) pana la disperare.De explicat i-ai explicat,el stie acum ca iubesti alt baiat,roaga-l inca o data sa te lase in pace si nu mai accepta sa vorbiti si "maine",din "maine" in "maine",ii dai sperante desarte,interzice-i sa te mai sune sau nu-i mai raspunde.
Eventual,sfatuieste-l sa mai lase calculatorul si sa iasa din casa,cu siguranta are prieteni, va avea si sansa sa-si gaseasca o alta fata.Una vie si calda, nu o tastatura, nu un monitor!
Dupa ce-i vei spune toate astea, considera capitolul incheiat si taie-i orice mijloc de comunicare.
Si concentreaza-te pe 50% al tau,cauta sa ridici procentul asta, cat poti mai mult.
Stiu ca-ti pare rau ca ieseanul tau sufera, dar nu esti obligata sa-l consolezi tu, este problema lui daca nu intelege ca filmul s-a terminat, sala e goala si luminile s-au stins!
Nu-i mai raspunde la nimic, nimic!
Va inceta intr-un final. Daca intr-o saptamana, doua nu se potoleste schimbati nr, sau adauga-l la lista neagra(daca se poate).
Sa sti ca asta i-am spus si eu!
Lasa-l sa te caute pana crapa o sa se plictiseasca pana la urma, daca nu intelege si i-ai zis de atatea ori sa te lase in pace inseamna ca e mai inapt asa de fel...sau incearca sa ii mai explici inca o data, daca nu intelege nici atunci e clar...
Daca o sa te hotarasti sa continui cu baiatul din Iasi, iti sugerez sa avansati in relatie si sa folositi skype iar in legatura cu celalalt, iti sugerez sa-l uiti deoarece acel 50% pentru un baiat inseamna ca esti mult sub limitele acceptabile si ca acel baiat a fost doar politicos