| gingergirl1 a întrebat:

Deci gata,nu mai stiu ce sa fac, ma doare capul! crying Mai demult am fost cu un baiat pe facebook(eu din Bucuresti el din Iasi) si..pana la urma i-am zis ca nu simt nimic pentru el si sa ma lase in pace! Dar el tot continua,sa ma sune,sa-mi trimita mesaje etc si in seara asta ma tot sunat si am zis sa-i raspund,am vorbit alea,alea si am zis ca vorbim si maine! Dar faza proasta e ca eu iubesc alt baiat,care imi da semne,se uita la mine,ma intreaba unele chestii, a zis ca sunt draguta 50% ( ma multumesc si cu putin laughing si e un baiat de nota 10+++,nu isi bate joc de fete si ETC!
Si cu baiatul acela din Iasi ce fac?! i-am zis ca iubesc alt baiat si sa ma lase in pace si nu ma lasa! CE SA FAC, CE SA-I ZIC?

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Intotdeauna mediul virtual va pierde in fata mediului live, a vietii in persoana!
Nu incerca sa-l lamuresti pe iubitul tau virtual, s-a incapatanat sa te iubeasca, se va agata de tine(de fapt de visele lui proprii) pana la disperare.De explicat i-ai explicat,el stie acum ca iubesti alt baiat,roaga-l inca o data sa te lase in pace si nu mai accepta sa vorbiti si "maine",din "maine" in "maine",ii dai sperante desarte,interzice-i sa te mai sune sau nu-i mai raspunde.
Eventual,sfatuieste-l sa mai lase calculatorul si sa iasa din casa,cu siguranta are prieteni, va avea si sansa sa-si gaseasca o alta fata.Una vie si calda, nu o tastatura, nu un monitor!
Dupa ce-i vei spune toate astea, considera capitolul incheiat si taie-i orice mijloc de comunicare.
Si concentreaza-te pe 50% al tau,cauta sa ridici procentul asta, cat poti mai mult.
Stiu ca-ti pare rau ca ieseanul tau sufera, dar nu esti obligata sa-l consolezi tu, este problema lui daca nu intelege ca filmul s-a terminat, sala e goala si luminile s-au stins!

| irina20 a răspuns:

Nu-i mai raspunde la nimic, nimic!
Va inceta intr-un final. Daca intr-o saptamana, doua nu se potoleste schimbati nr, sau adauga-l la lista neagra(daca se poate).

| h3r a răspuns:

Se va plictisi...
Of, of! Ce ne faci tu nouă!

| Dariusuu a răspuns:

Draga mea, iubirea prin cablu nu există!

| gingergirl1 explică (pentru Dariusuu):

Sa sti ca asta i-am spus si eu! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Louysse a răspuns:

Lasa-l sa te caute pana crapalaughing o sa se plictiseasca pana la urma, daca nu intelege si i-ai zis de atatea ori sa te lase in pace inseamna ca e mai inapt asa de fel...sau incearca sa ii mai explici inca o data, daca nu intelege nici atunci e clar...

| DanielCelDement a răspuns:

Daca o sa te hotarasti sa continui cu baiatul din Iasi, iti sugerez sa avansati in relatie si sa folositi skype smug iar in legatura cu celalalt, iti sugerez sa-l uiti deoarece acel 50% pentru un baiat inseamna ca esti mult sub limitele acceptabile si ca acel baiat a fost doar politicos