TU ce preferi sa manci un *** singur sau sa imparti o prajitura cu prietenii
Glumesc acum serios eu as alege prima varianta adica le are pe toate ce daca cea obraznica e putin mai frumoasa, nu e inteligenta automat nu ai ce sa vb cu ea cel putin eu prefer langa mine o persaona care cand deschide gura sa nu ma faca de ras pe la evenimente nu o iau cu mine drept bibelou plus ca mai e si obraznica de ce? Ce a realizat ea in viata pana acum cu ce drept a castigat vreo olimpiada sa zic asa sau ceva in genul asta ca sa poata sa fie obraznca asta inseamna ca e doar proasta crestere. repet varianta 1
vea mai buna
Prefer sa nu ma incurc cu nici una din cele pe care le-ai Descris ma sus -Prefer una care sa aiba minte, sa stie ce vrea de la Viitor -nu le suport pe cele Tupeiste pot sa fie cele mai Frumoase! Draguta sa nu imi fie rusine cu ea sa ies in Oras -dar nu exagerat ca dupa aia sa imi fac griji ca se da si altu la ea.Frumusica si Desteapta -Sociabila si Inteleapta! Daca se da un Vanator la ea sa nu cada in plasa -sa stie sa isi vada de alea ei.
Simplu daca vrei sa pui sentiment ia-o pe prima daca vrei doar distractie si ceva de scurta durata a doua varianta
Le iau p-amândouă şi când n-am chef de una merg la alta. Simplu. De ce trebuie să ne limităm la una singură?
JustAlbert întreabă:
alexutza222 întreabă: