| ElenaErika a întrebat:

Deci.Help my plshee hee
Suna ciudat dar" AJUTATI'MA SA SCAP DE BAIETIlaughing!
Am vreo 9 care ma suna nonstop si nu le'am dat eu numarul, unii ma dispera, altii ma urmaresc cu masina prin oras. Oh my god! E tare naspa. Pls. Cum pot sa scap de ei?

Răspuns Câştigător
| Miley a răspuns:

Poate scapi de ei daca iesi cu altul vad ca nu ii placi si poate renunta dar daca te plac foarte ult o sa se razbune ca sa te aibahee heeasta ie daca esti dragutahee hee

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ei de parcă ţie nu ţi-ar plăcea.
Dacă te-ai îmbrăca decent şi te-ai ţine de şcoală, n-ar mai umbla după tine roi!

| Libelle a răspuns:

Schimbă numărul,şi nu te mai îmbrăca provocator când ieşi în oraş.

Greu, nu?

Atunci nu te mai preface că nu îţi place, şi "suportă".

| misterioaѕa a răspuns:

Deci cat timp esti frumoasa, eleganta si cool nu poti scapa de ei...
ce sa facem? asta este

pa, pa

| cryssa a răspuns:

Sinucide-te

| PussyfootMissSuicide a răspuns:

Pai.nu ai cum sa scapi de ei decat sa bagi scuza ca ia prieten.sau ca nu esti interesata.
asa sunt baietii.trbeuie sa le spui ferm sa te inteleagathinking
[stii tu, sunt mai grei de cap].
deci.incearca ori sa nu le mai raspunzi pana nu te mai seaca sau sa le raspunzi si s ale spui s ate las ein pace.
bafta.

| AlexicăHD a răspuns:

Spune-i lu tactu sa le rupa picioarele oricarui baiat e frica de tatal fetei iti spun pe bune asta ne sperie pe toti baietii TATAL FETEI crying

| ElenaErika explică:

Pentru toti cei care n'ati inteles Nu e vina mea. Nu sunt nici genu de fata care se imbraca indecent din contra. Si credti'ma ca la faza cu scoala sunt cea mai buna din clasa. Si daca mi'ar placea asa cum zic unii dintre voi nu as mai cere ajutorul si probabil as filtra cu toti. Nu credeti?

| Ursuletz3Chocolatiu a răspuns:

Stiu ca o sa para superr ciudat.dar daca chiar te enerveaza trebuie sa le spui sa te lase in pace.
Si stiu ca e ciudat dar daca nu ...pacalestei si spune-le ca o sa apelezi la parintzi, sau chiar la ''politie'' [doar fai sa creadalaughing]funda?big grinbig grin