| nicoleee30 a întrebat:

Deci, i-am facut **** prietenului meu dar prin pantaloni si s-a spermat in pantaloni si apoi s-a dus la baie s-a spalat pe maini si apoi a venit si m-a penetrat dar in panataloni, adica nu mi-a atins chestia cu degetu ci a pus pantalonii deasupra, dar nu stiu daca chiar a fost o penetrare reala deoarece eu sunt virgina si nu m-a durut cand mi-o frecabig grin Se poate sa raman gravida? Fara gluma va roglove struck funda si vot:*

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Voi v-ați jucat, nu a fost un contact sexual!
Nu vorbim de sarcină dar ține minte că la o adică aceste jocuri pot deveni extrem de periculoase!
Pa, pa.

| covaci101 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Dacă a ejaculat băieţelul prima dată în chiloţei nu cred că era atat de viril încat să te mai penetreze şi a doua oară la nici 60 de secunde! Şi, mai ales, cu pantalonii deasupra păsăricii n-avea cum să te mai penetreze, aşa că ai rămas tot virgină! Insă data viitoare luaţi-vă un pachet de prezervative!

16 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Doamne, doar o dorinta am in viata asta: nu vreau sa am fata!

| elasexygagica a răspuns:

Daca nu ati fost dezbracati, nu ai dc sa iti faci griji:*love struck

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu ramai gravida de data asta, dar daca te joci cu focul o sa te arzi happy Va puteti satisface poftele si fara pericole, daca nu stii cum gasesti destula informatie pe internet. Sa te atinga acolo cu degetele manjite cu sperma ar fi chiar un mod stupid de a ramane insarcinata. Folositi-va si voi capulwinking

| VadTot a răspuns:

Fara Gluma Eu iti spun ca este posibil sa fi ramas gravida Ai Sa Vezi tulaughing

| radu a răspuns:

Ai zis ca esti virgina deci NU nu ai nici o sansa sa fii/sa ramai gravida.

| Frumushica20001 a răspuns:

Buna nicole, mai daca ti-a venit ciclu inseamna ca nu esti gravidasaddar in unele cazuri se intampla sa fii gravida, chiar si cand iti vine ciclu)MULTA BAFTA!

| nicoleee30 explică:

Esti sigura ca nu pot ramane gravida deloc crying?

| nicoleee30 explică:

Adikaa k nu pot ramane gravida dupaa aceasta esti sigura sigura :*:*?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru nicoleee30):

Bună.
Te-a penetrat cu penisul? Nu, din câte povestești tu!
Pa, pa.

| nicoleee30 explică:

Dar nu e posibil sa fii ramas cv spermatozoizi pe degetele lui? si k intr-un mod sau altul sa imii fii atins zona genitala worried?

| iloveunicorns a răspuns (pentru nicoleee30):

Ce dracu ne intrebi ma pe noi? Du-te dreacu la ginecolog dacă eşti aşa disperată

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru nicoleee30):

Spermatozoizii mor in 15 minute,deci chiar daca ti-a atins zona genitalahee hee,si aia nu murisera,nu te-a penetrat,deci nu ai cum sa ramai insarcinata.
Ca sa te lamuresti tu,sa fii sigura, fa si un test de sarcina, dar naa` nu sunt sanse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios, prietenul tău nu are mâini?

| Varzaatomica a răspuns:

!
1.E bine ca nu te-a penetrat in bluza.
2.Doar cu degetu?
3.Cauta altu`... o sa te saturi de deget pana la urma!
4.Vinde-ti virginitatea si cumpara-ti prezervative!(o sa ai nevoie)!
5.Probabilitatea sa ramai gravida este de 99.9% avand in vedere ca a folosit degetul(poate i-au ramas spermatozoizi sub unghie, jeg - mai faci si vreo infectie!)
6.Du-te la ginecolog cat mai repede!
7. Daca te-a frecat e mai rau(te-ai iritat? te-ai inrosit?-pentru siguranta ta du-te si la un dermatolog!)