Mane,daca esti curajos, mai intreaba o data daca vrea sa fie impreuna cu tine. spune-i ce vrei de la ea, ce simti pentru ea. daca te refuza distanteaza-te de ea si cauta-ti o alta fata
Daca ea a ales sa fie prietena cu un coleg de al tau, inseamna ca pe tine nu te vrea ca prieten.
Esti a 5-a roata de la caruta pentru ea.cand se comporta prietenul tau urat cu ea sare in bratele tale.
Nu de fapt el se comporta mereu urat cu ea si eu cu ea ma inteleg fff bine
Da,asta ziceam si eu.cand se comporta ala urat cu ea, vine la tine in brate.
Si mereu ma ia in brate fara motiv
Pai aici ce ar trebui sa fac sa rezolv problema?
Mdeh,din experienta iti spun ca nu iti va merge cu ea. daca nu-l mai placea pe prietenul tau, va gasi pe altul, iar pe tine te va tine pe veci in friend zone
Mersi foarte mult! M-ai ajutat foarte mult!
Ok mersiii!
Sa-mi spui cum s-a terminat.
Pana la urma mai tine legatura cu mine dar eu nu. Ma tot intreaba si ma suna imi da si mesaje daca mi-a spus ceva prietenul ala al meu daca o place sau nu. Si daca zic ceva sa zic fix ce a zis el si sa-i explic totul... si zice ca daca il fac sa recunoasca ca o place imi face lipeala cu una dar na e tot vrajeala...
Mane,daca esti curajos, mai intreaba o data daca vrea sa fie impreuna cu tine. spune-i ce vrei de la ea, ce simti pentru ea. daca te refuza distanteaza-te de ea si cauta-ti o alta fata
Vom continua sa iubim pe cei ce nu ne iubesc si vom fi iubiti de cei ce nu ii iubim.
linarkfts întreabă: