Hm.strange. Probabil ca e genul de om care nu da doi bani pe sentimentele celorlalti si face doar ce vrea. S-o fi gandit pe moment ca nu are rost si ca nu isi va duce ce si-a propus la sfarsit si a fugit ca sa puna capat situatiei fara explicatii. Concluzia: Nu se merita! Incearca sa il eviti. Daca il placi prea mult si nu te poti abtine sa nu vorbesti cu el, incearca sa afli ce s-a intamplat, insa chestia asta nu cred ca iti va aduce nimic bun. pup :*
Oameni sunt f multi. Mai multi neintelegatori si rai decat buni. Nu incerca sa disperi acum dupa el pentru ca va da de inteles ca nu poti trai fara el. Acel telefon a fost ok, poti in cel mai greu caz sa-i dau un SMS in care sa-ti ceri scuze daca s-a inteles cv gresit, pentru ca u nu ai vrut sa fi dura. Daca nu vrea in nici un chip sa te asculte, las-o moarta. nu merita
Buna! Dupa cum vad eu sunt 2 posibilitati.
1.I-a fost foarte greu sa primeasca un refuz, nu a mai stiu ce sa faca, si de aici si fuga...
2.Incearca sa te manipuleze sentimental, dupa cum vad ca si functioneaza un pic, altfel nu ai fi cerut un sfat. Probabil stie ca ignoranta lui te afecteaza in vreun fel. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa ii trimiti un mesaj in care iti cer scuze(chiar daca nu ai facut nimic rau) si sa te comporti normal, pentru ca jocul se va schimba si el va fi cel ranit . Sper ca te-am ajutat si ai mare grija cu oameni de genul asta!
Daca tea invitat si tu ai refuzat iar dupa a plecat probabil ca s-a suparat poti incerca sa il abordezi si sa ii spui ca te-ai mai gandit si daca nu si-a gasit pe altcineva sa iti ceri scuze si sa il rogi sa o luati de la capat