| andreeaaa1 a întrebat:

Deci...ieri m-a intrebat un baiat pe care il placeam daca vreau sa fiu cu el.Eu am raspuns da deoarece il placeam dar inainte a intrebat o fata de la 7 A eu sunt 7B daca sa se bage sau nu cu mine.Prietenele mele cele mai bune stiu ca sunt cu el si fata aceea de la 7A stie. Dar problema este ca e prima mea relatie si ca nu m-am pupat si sarutat niciodata si nu stiu ce sa fac.ma simt foarte prost dar nu stiu de ce? acum mi-e frica sa nu imprastie zvonul prin toata scoala...si ma simt foarte prost deoarece e prima mea relatie.azi la scoala a zis ca daca nu e nimeni prin jur ma pupa.
CE SA FAC? VA ROG AJUTATI-ma! va dau fundita...va rog ajutati-ma

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Corect! Totul vine de la sine.si nu o sa imprastie zvonul [-x.Asa am crezut si eu, dar nu e de loc asa happy

| Zenithf a răspuns:

Fi fara grija, inveti lucrurile astea din mers. Singurul lucru, cum au mai zis si ceilalti, sa fii calma.

| Marynna a răspuns:

Stai linistita, totul vine de la sine.Nu trebuie sa iti faci griji, ca mai mult strici.FI NATURALA! o sa vezi ca totul va iesi bine

P. S:am mai citit intrebari de-ale tale si am vazut ca folosesti des expresia ''sa ma bag cu el''. nu mai zice asa, ca nu suna frumoswinking

| Marynna a răspuns:

SweetGirl nu inteleg de ce o jignesti.Si ce daca e in clasa a7a? Nu ai auzit de iubirea de copil? Si oricum daca ar fi mica, asta nu iti da dreptul sa o jignesti, ii poti spune ca este mica pentru asa ceva intr-un mod frumos.Ai grija la vocabular

| SweetGirl_1668 a răspuns:

Hai`du-te `naiba`de`copila! ce draq ai` nu vezi ca esti prea mik pentru asa ceva`da`o draq de treaba` nu esti decat o simpla`PROASTA`! Scuze ca te-am jignit da ma enervezi. Minte de copil`ce esti`! Rusine``!

| seherezad a răspuns:

Buna:*
stai calma in privinta pupatului si sarutatului. chiar daca e prima oara nu se va prinde doar daca tu insisti prea mult sa n'o faceti. sarutul nu se invata il stim cu toti deja, nu trebuie sa-ti faci nici'un plan, totul vine de la sine. incaera sa fii calma si relaxata, dulce si zambitoare. nu te panica exista un inceput pentru toate...acum, ori niciodatablushing si'n plus gandeste'te: "ce am de pierdut? ce am de castigat?" "daca n'o fac acum poate nu voi mai avcea vre'o alta sansa..."

| Nuski a răspuns:

Fii calma. Iubirea nu e ceva rusinos gandeste-te cate fete si baieti din scoala ta mai au iubita/iubit. Nu iti fie frica de " primul sarut " si acel baiat a avut un " prim sarut " si oricum o sa te saruti si tu cu cineva o data si o data...na laughing

| dynamick007 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, doar inchizi ochii... happy