Corect! Totul vine de la sine.si nu o sa imprastie zvonul [-x.Asa am crezut si eu, dar nu e de loc asa
Fi fara grija, inveti lucrurile astea din mers. Singurul lucru, cum au mai zis si ceilalti, sa fii calma.
Stai linistita, totul vine de la sine.Nu trebuie sa iti faci griji, ca mai mult strici.FI NATURALA! o sa vezi ca totul va iesi bine
P. S:am mai citit intrebari de-ale tale si am vazut ca folosesti des expresia ''sa ma bag cu el''. nu mai zice asa, ca nu suna frumos
SweetGirl nu inteleg de ce o jignesti.Si ce daca e in clasa a7a? Nu ai auzit de iubirea de copil? Si oricum daca ar fi mica, asta nu iti da dreptul sa o jignesti, ii poti spune ca este mica pentru asa ceva intr-un mod frumos.Ai grija la vocabular
Hai`du-te `naiba`de`copila! ce draq ai` nu vezi ca esti prea mik pentru asa ceva`da`o draq de treaba` nu esti decat o simpla`PROASTA`! Scuze ca te-am jignit da ma enervezi. Minte de copil`ce esti`! Rusine``!
Buna:*
stai calma in privinta pupatului si sarutatului. chiar daca e prima oara nu se va prinde doar daca tu insisti prea mult sa n'o faceti. sarutul nu se invata il stim cu toti deja, nu trebuie sa-ti faci nici'un plan, totul vine de la sine. incaera sa fii calma si relaxata, dulce si zambitoare. nu te panica exista un inceput pentru toate...acum, ori niciodata si'n plus gandeste'te: "ce am de pierdut? ce am de castigat?" "daca n'o fac acum poate nu voi mai avcea vre'o alta sansa..."
Fii calma. Iubirea nu e ceva rusinos gandeste-te cate fete si baieti din scoala ta mai au iubita/iubit. Nu iti fie frica de " primul sarut " si acel baiat a avut un " prim sarut " si oricum o sa te saruti si tu cu cineva o data si o data...na