| IrenneDrt a întrebat:

Deci ieri m-am despartit de prietenul meu.sunt foarte trista si nu stiu ce sa fac ca sa ne impacam. din pacate el are deja pe altcineva.nu stiu sigur, asa am auzit, ori e adevarat ori vrea sa ma faca geloasa.
ce sa fac?! nu pot sub nici o forma sa il uit si ma gandesc mereu ca poate el nu ma uitat si ca poate o sa ne impacamsad. pe 20 octombrie este ziua lui si nu stiu daca sa ii trimit mesaj cu la multi ani (tinand cont ca nu am mai vorbit deloc, nici pe mess nici la telefon) imi e foarte dor de el...

Răspuns Câştigător
| ady90 a răspuns:

Cred ca, chiar daca v-ati despartit, ai putea sa ii dai macar un SMS cu"La multiani. Te iubesc". Si vezi daca iti raspunde. Sper ca el doar a vrut sa te faca gelosasa, nu sa se desparta de tine si chiar sper sa va impacati!
Bafta!

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Până pe 20 octombrie mai este destul de mult timp. Aşteaptă să ajungi până acolo. Cât despre prietenul tău ai răbdare. Dacă el ţi-a cerut să vă despărţiţi atunci asta e. Nu are sens să te rogi de el, dacă el te iubeşte şi chiar simte ceva pentru tine te va căuta. Dă-i eventual un sms întreabă-l ceva general şi în funcţie de răspunsul lui îţi dai seama dacă simte ceva pentru tine sau nu. Întreabă-l ce face. Şi dacă îţi răspunde sec ştii ce trebuie să faci! Baftă!

| diana22 a răspuns:

Daca deja are pe altcineva...nu are rost sa mai incerci.si nici sa ii dai mesaj pentru ca acel mesaj probabil o sa devina ceva mai mult, se va transforma intr-o discutie telefonica sau in mai multe mesaje, si o sa iti faci mai mult rau. daca e sa te placa, vine el la tine.bafta.si apropo baieti sunt pe toate drumurile.

| iuliana_8590 a răspuns:

Ieri v-ati despartit si deja are pe altcineva?:O hmm stiu cum te simti, inima ta este sfasiata in bucatele.pai eu zic ca intr-o zi sa-l suni sau sa-i dai un mesaj si spune-i ce simti si intreaba-l daca mai exista sanse de impacare.insa va trebui sa fii tare, nu te lasa! fii pregatita pentru orice raspuns din partea lui. daca nu vrea, va trebui sa mergi mai departe.capul sus!:*

| ToReEtO a răspuns:

Eu zic ca daca are pe altcineva deja e prea tarziu sa va impacati. Cel mai bine pentru tine este sa iti gasesti pe altcineva si sa uiti de el, stiu ca e greu am trecut si eu prin asa ceva dar o sa uiti imediat. Iar mesajul cu "la multi ani" poti sa il trimiti deoarece este un gest frumos. Puteti sa ramaneti amici ce a fost a fost si a trecut.
Bafta

| carpediem a răspuns:

Nu te injosi. Mergi inainte, nu cauta "retete", doar timpul te poate ajuta, la inceput trece greu. Priveste natura, el e doar un mamifer care asculta de hormoni. Fii vesela, asculta ploaia si vantul si fi libera ca o pasare. Nu mai suferii nu te mai gandi la el si nu-ti mai pune intreabari. Traieste clipa.

| H3H3 a răspuns:

Poate esti urata cine stie rolling on the floor rolling on the floorhee hee