A fost foarte bine ce ai facut. Faptul ca esti innebunita dupa Justin Bieber,nu inseamna ca nu traiesti si in lumea reala,de zi cu zi.E foarte adevarat ca amicul tau a actionat ca un mare badaran,bazat evident pe aspectul lui,dar si tu ai facut bine. Avea nevoie sa-i dea cineva peste nas si ma bucur ca ai facut-o.Da,a fost ranit in orgoliul lui de macho man, dar tot el va veni la tine, cerand frumos ceea ce i-ai refuzat.Sa ai grija ce faci, nu te lasa pacalita! Bafta multa! Pa, pa!
Sa stai si sa strigi "Nu sariti ca-mi place!". Eventual mai sunai vreo doi prieteni si ii chemai la o posta.
Degeaba e frumos daca e un prost, un violator, taran idiot.eu zic sa rupi orice legatura cu un astfel de tip,daca nu vrei sa fii violata,pentru ca asta o sa-ti umbreasca toata viata, o sa te distruga. daca esti si virgina, e clar ca o sa ramai marcata. e foarte bine ca ai fugit. ai grija de tine si ce prieteni iti mai faci. n-am crezut ca exista si astfel de obsedati pe lumea asta.
Doamne. voia sa te violeze cum naiba sa se supere? Asta e delicvent, ce daca e frumos? Doamne, cum sa faca asa ceva? Deci e f bine ca ai fugit. Nu e in regula. Mai bine nu te mai uiti la cum arata si te indepartezi de el pentru ca e cam pus pe rele.
Lol.
si tu inca nu esti la director? sau diriginte?
adica.
ala vrea sa te ***a si tu taci in gura?
Da' ce aveti cu fata?
Ai facut bine ca nu l-ai lasat sa te violeze, dar daca e chiar atat de frumos nu fii fraiera, violeaza-l tu!
Cati ani ai? Se vede dupa intrebare ca esti o bidi care deja viseaza la baieti si la sex. Mai cresti si tu putin daca vrei sa nu ai experiente neplacute cu unii obsedati din lumea asta reala
Scuze, dar cum vine asta? "...să îmi facă sex"?
Dacă e frumos înseamnă că nu trebuie refuzat?
În altă ordine de idei, ai făcut bine, JUSTINBIEBERFANFOREVER!
Daca erati impreuna nu`i rau dar cam nebun tipu oricum daca nu... o fi vreun pedofil sau vioaltor vb cu maikta sau suna la politie pentru tentativa de viol... Funda? :-o3
Nu e serios,imi placea de el,dar cred ca vroia sa facem ceva, cam nesimitit, nici locul nu si la ales.
bhubhuaa întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: