| JustinBieberFanForever a întrebat:

Deci, ieri un baiat a zis ca vrea sa imi faca sex dupa ore.si m-a prins pe drum si m-a bagat in boscheti, dar eu am scapat si am fugit.credeti ca a fost bine, sa nu se supere pentru ca e frumos rau, dar ce sa i fac... ce trebuia sa fac?

21 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

A fost foarte bine ce ai facut. Faptul ca esti innebunita dupa Justin Bieber,nu inseamna ca nu traiesti si in lumea reala,de zi cu zi.E foarte adevarat ca amicul tau a actionat ca un mare badaran,bazat evident pe aspectul lui,dar si tu ai facut bine. Avea nevoie sa-i dea cineva peste nas si ma bucur ca ai facut-o.Da,a fost ranit in orgoliul lui de macho man, dar tot el va veni la tine, cerand frumos ceea ce i-ai refuzat.Sa ai grija ce faci, nu te lasa pacalita! Bafta multa! Pa, pa!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ce minte perversa de cocalar(a)...

| IloveME a răspuns:

laughing te mai intrebi daca ai facut bine? era mai bine sa ai reputatzie de curva?

| ruPfashu a răspuns:

Sa stai si sa strigi "Nu sariti ca-mi place!". Eventual mai sunai vreo doi prieteni si ii chemai la o posta.

| NoSmile a răspuns:

Degeaba e frumos daca e un prost, un violator, taran idiot.eu zic sa rupi orice legatura cu un astfel de tip,daca nu vrei sa fii violata,pentru ca asta o sa-ti umbreasca toata viata, o sa te distruga. daca esti si virgina, e clar ca o sa ramai marcata. e foarte bine ca ai fugit. ai grija de tine si ce prieteni iti mai faci. n-am crezut ca exista si astfel de obsedati pe lumea asta.

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Doamne. voia sa te violeze cum naiba sa se supere? Asta e delicvent, ce daca e frumos? Doamne, cum sa faca asa ceva? Deci e f bine ca ai fugit. Nu e in regula. Mai bine nu te mai uiti la cum arata si te indepartezi de el pentru ca e cam pus pe rele. straight face

| βǿβǿ a răspuns:

Lol.

si tu inca nu esti la director? sau diriginte?raised eyebrows
adica.
ala vrea sa te ***a si tu taci in gura?raised eyebrows

| Zoe_7457 a răspuns:

Sa stai sa te **** in boschetzi looll laughing daca e prost degeaba e frumos laughinglaughinglaughing

| diesel94 a răspuns:

E clar. Intamplarea e fake...oh go on

| Trinitas a răspuns:

Da' ce aveti cu fata?
Ai facut bine ca nu l-ai lasat sa te violeze, dar daca e chiar atat de frumos nu fii fraiera, violeaza-l tu!

| anastasiiiiiiiaaaa a răspuns:

Cati ani ai?laughing Se vede dupa intrebare ca esti o bidi care deja viseaza la baieti si la sexlaughing. Mai cresti si tu putin daca vrei sa nu ai experiente neplacutestraight face cu unii obsedati din lumea asta reala

| Evangeline a răspuns:

Scuze, dar cum vine asta? "...să îmi facă sex"?
Dacă e frumos înseamnă că nu trebuie refuzat?
În altă ordine de idei, ai făcut bine, JUSTINBIEBERFANFOREVER!

| asdasasasas a răspuns:

Daca erati impreuna nu`i rauhappy dar cam nebun tipulaughing oricum daca nu... o fi vreun pedofil sau vioaltor vb cu maikta sau suna la politie pentru tentativa de viol... Funda?big grin :-o3

| sdasfgasgaads a răspuns:

Povestea e fake

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Cred ca intamplarea asta e cam Fake`! thinking

| llucixxl a răspuns:

Alta abureala mai credibila nu ai gasit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce imi plac astia care raspund serios la astfel de intrebari...
Etnoplăntuțele isi fac efectul asupra ta. Probabil cand o sa se termine, vei trimite cerere la contact sa ti se stearga contul.

| Pavel_6800 a răspuns:

S bei lapte

| JustinBieberFanForever explică:

Nu e serios,imi placea de el,dar cred ca vroia sa facem ceva, cam nesimitit, nici locul nu si la ales.

| cypylan a răspuns:

Treboia sal lasi...iti placea cu sigurantatonguetonguetongue

| scumpik_6262 a răspuns:

Cicka justin bieber fan forever
ce glume aveti in voilaughingam uitat sa rad