Buna! Psihologic,relatia voastra inca nu este clarificata,daca doar iesiti,este pentru ca adolescentii asta fac, si vad un lucru foarte in regula.Probabil mai are sentimente pentru prietenul ei,si acesta, reciproc.Nu stiu pentru ce motiv ar minti,iar daca aceasta afirmatie ti-ai dori sa fie o minciuna/o gluma, este posibil sa fie chiar realitatea.Depinde si de caracterul ei,daca este ca o multime de alte vagaboante,parasute care sunt doar pe interes,sau este o fata de cartier,stilata,de treaba,morala,sociabila. Daca a facut lucrul respectiv,ce intentie mai ai de la ea? Nu este de nasul tau, in acest caz.Cauta pe altcineva! Cauta-ti binele, jumatatea perfecta! Noroc!
Nu`s interesante: sunt geniale daca le aplici corect! Dar fie..Astept invitatia la nunta. Spor!
Nu știu ce aș mai putea spune după răspunsurile lui WaterDrop, poate doar să nu te iei niciodată după ce spune o femeie.
Din moment ce ea nu mai e virgină, oarecum, nu are dreptul să te refuze. Am zis oarecum. O partidă de sex în plus sau una în minus e aceeași chestie. Doar că femeile gândesc puțin mai complicat, ca să nu zic prost, deci e de datoria ta să-i bagi în cap faptul că nu face sex pentru tine, ci o face și pentru ea. Tu trebuie doar s-o faci să vrea, iar ea trebuie doar să se lase purtată de...val.
Oricum, nici nu știu de ce îți pui întrebări de genul. A zis că a făcut sex cu fostul după 2 luni. Dar tu nu ești "fostul", deci cu tine o să facă sex din prima seară. În felul ăsta trebuia să gândești și în felul ăsta trebuia s-o faci să gândească.
Dacă aș fi în locul tău, aș încerca o singură dată, iar apoi aș lăsa-o baltă fără să insist. Mi-aș lua jucăriile și aș pleca, indiferent unde aș fi. Pentru că mi se pare de că cat să ajungi la o anumită vârstă și să te porți ca una de 17 ani, respectiv, mi se pare aiurea să pui un termen pentru sex.
Dacă simt ceva pentru o tipă și ea e virgină, o s-o aștept cât de mult are ea chef, dar n-o să fac la fel cu una care nu e, și pe deasupra mai e și trecută de 20 de ani.
Dupa 3 ani de relatie s-a intamplat dar la tine e de putin timp ai răbdare abia o cunosti tu cred ca iti cauti o aventura nu o răni mai bine spun ei in fata, adevarul
Daca as fi vrut o aventura o intrebam de la inceput ''te *** ''? si gata
zicea da, bine. zicea nu. urmatoarea
In primul rand nu se incepe o fraza cu "deci", fara sa fi spus ceva inainte. Cu deci, tragi o concluzie...
In al doilea rand, tu iesi cu o fata doar pentru a face sex? Exista si alte activitati pe langa sex, ce ati putea sa le faceti impreuna, mult mai romantice: plimbare sub clar deluna, mers la un film, mers la un teatru. Cunoasteti-va mai bine, nu sari imediat pe ea. Las-o pe ea sa decida cand vrea sa ajungeti si la partea intima.
"Esti ca un om care ar fi trait toata viata intr-un sat din Baragan, este sigur ca marea cea mare si muntele cel semet nu exista si nici nu ii place teoria ca unii le-au vazut si s-au bucurat de ele. El zice: ce rost are sa pierd 3 ore mergand pana la mare, cand am tot ce exista la mine aici, doar intind mana si nu pierd nici o clipa. Atata timp cat nu isi doreste mai mult, omul acela va fi fericcit fara sa stie macar cat pierde. Exact ca tine pana acum."
Sa iti doresti mai mult, e foarte ok. sa nu profiti de ceea ce ai la un moment dat e prostie. Deci daca locuim la tara nu ne mai putem plimba pe malul raului si sa ne bucuram de asta pentru ca ne pierdem posibilitatea de a ajunge la mare. Pff...Mai la subiect, faptul ca faci sex cu 100 de femei dupa o luna, o saptamana sau 10 minute de la intalnire nu te impiedica cu nimic ca la un moment dat sa-ti gasesti marea dragoste. Ba dimpotriva, cunosti femeile, nu doar sexual, din toate punctele de vedere si vei alege in cunostinta de cauza.
Si invers e la fel de valabil.
Exemplul tau nu e bun si din alt punct de vedere.
Pe principiul asta de ce s-ar opri barbata-tu la muntele asta care esti tu, la figurat vorbind, cand exista cu siguranta munti mai inalti si mai spectaculosi, sa zic asa? Spune-i si lui asta. Explica-i cat pierde.
Pai nu?
Si bineinteles ca si cealalta iubire a asteptat macar un an, doi sa faceti sex si se pare ca n-a folosit la nimic. Presupun asta pentru ca spui "am iubit", nu am avut o relatie, si din ce spui tu daca iubesti, minim 8 luni, no sex.
De asemenea si atunci credeai ca nu exista ceva mai bun...pana n-a mai fost asa bun. Nu?
Problema nu e ca faci sex dupa doua saptamani sau o luna, problema e daca te implici intr-o relatie pentru ca ai facut sex. Asta apare in primul rand la femeile/fetele care fac prima data sex si la cei care obtin cu greu sex. La primele pentru ca traditia, in special pentru adeptii unor culte religioase le spune ca daca au facut sex cu vreunul pe ala trebuie sa-l ia ca, bla, bla, bla si atunci trag de relatie pana in panzele albe desi ea nu e ce trebuie, iar pentru a doua categorie, dupa esecuri si esecuri, daca au reusit in sfarsit sa obtina sex au impresia ca persoana care le-a dat asta e cea mai cea. Desi nu e asa. Si iarasi raman inchisi in relatie desi ea nu functioneaza cum trebuie.
Da, am asteptat cam 2 ani. Ba da, a folosit, fiidca a fost senzational, cum by ar fi putut fi daca nu erau sentimente. Fiindca nu ai inteles, nu astepti fiindca te gandesti ca va dura pe vecie, ci fiindca stii ca daca construiesti respect, intimitate si iubire inainte, va fi de un milion de ori mai bine si nu iti place sa te multumesti cu putin.
Eram tanara, in ultimul an de facultate, stiam ca nu sunt prea potriviti. dar nu avea cine sa ma sfatuiasca, cine sa imi spuna ca trebuie sa cauti omul care ti se potriveste cu adevarat, credeam ca o potrivire medie, cateva defecte greu de inghitit, dar nu imposibil sunt normale intr-o relatie. Dar il iubeam si ma iubea cu adevarat si asta a facut totul minunat atunci (o sa ma crezi cand si daca vei simti acelasi lucru)
Nu e o problema daca faci sex dupa o saptamana, daca te multumesti cu asta. Nu stiu cine obtine cu greu sex, daca te multumesti cu sex fara obligatii si sentimente, mi se pare cel mai usor lucru ed obtinut, indiferent daca esti baiat sau fata. Intotdeauna vor exista zeci de persoane disponibile pentru sex sportiv, daca il doresti, nici apa nu e asa de usor de obtinut.
Eu nu cred ca trebuie sa faci sex cu un singur partener, ba dimpotriva, cred ca e normal sa ai 2-3-4 parteneri sau partenere in viata. dar cred ca un om normal face sex numai cu persoane pe care le iubeste cu adevarat foarte mult si in deplina cunostinta de cauza. Si cred ca e mult mai usor sa obtii o relatie esuata si sa ramai in ea daca la vremea cand trebuia sa construiesti relatia sufleteasca o construiai pe aia fizica. Fiindca tu pari sa uiti ca pana la urma esti intr-o relatie ca sa iubesti un om, sa oferi iubire si sa-ti apropii sufletul de sufletul celuilalt, nu ca sa obtii sex (care, asa cum ti-am zis se gaseste pe toate drumurile, gratis, simplu si divers)
Nu intelege nimeni nimic din asta? nu ies cu ea doar ca sa fac sex, asa cum am mai spus. daca voiam doar sex, o intrebam din prima, vrei? si gata.
ies cu ea si imi place de ea asa cum este, doar ca sexul e destul de important pentru mine si nu as vrea ca el sa se petreaca dupa 2 luni ori mai mult in conditiile in care pana acum in mai toate relatiile o faceam in max 2 saptamani. mi se pare ceva ciudat la mijloc, asta e tot
Daca, intr-adevar iti place de ea si nu iesi cu ea doar pentru sex, desi sustii ca e foarte important pentru tine, a-i astepta si un an, cinci, daca trebuie. Si vrei sa ii areti ca tii la ea.