Dupa faza cu stim noi ce ...gata! e subiect incheiat!
Eu sunt alaturi de tine si voi fi mereu!
:*:*:*:*:*:*
Da sa zic eu mai multe? visinata cv?
Lol...sti care e cel mai important lucru care tine o relatie sa fie in conditii bune.Sexul 5 din 10 insi o sa spuna lucrul asta... daca stiai ca te iubesti tu-l iubeai care era problema.in fine din vorbele tale.baiatul iti baga vina daca te iubea te astepta.numai sa nu fifost vreo fata de genu celor care ajung in pat si-n momentul penetrarii "nu iubi nu sunt pregatita"...pentru ca da ti-ai batut joc de el... oricum povestea asta. e dubioasa... du-te la concert e normal sa nu-ti treaca dragostea in cateva zile.si distreaza-te nu o fa pe suparata.
Nu sunt genu de fata cum spui tu. n-am ajuns decat la ccateva mangaieri...si am vb de la inceput ca nu sunt pregatita...
nu fac pe suparata doar ca nu stiu cum o sa reactionez...cand il vad:*
Chiar te invit la un paharel de visinata:X
doar un paharel...nu mai mult :*:*
stiu ubitha ca esti langa mine si eu sunt langa tine si voi fi mereu..stii u si la betie ti-am spus ca te iubesc
Eu iti propun sa asculti de inima ta daca crezi ca il iubesti forate mult atuncia nu va despartiti dar daca crezi ca e mai bine sa va despartit atuncia despatitiva dar eu cred ca e o relatie foarte frumoasa si iti recomand sa nu va despartiti, cred ca bine a vrut prietena ta sa fac cand a vrut sa il cheme inapoi un bine si pentru tine si pentru el
aculta de inima ta si o sa vezi ca o sa iasa bine... o sa vezi...