Hey.Pai,atunci intreab-o la scoalaPrecis daca a spus ca se mai gandeste inseamna ca nu tine la tine.SI eu am facut asa cand nu imi placea de un baiat si ala ma intreba, doar ca sa am o relatieSI oricum nu dura mult.Nici daca imi dadeam silinta sa ma indragostesc nu puteam. Daca te placea accepta instantOricum, m-ai incearca.Nu ai nimic de pierdut
Asa mi s-a intamplat si mie. Zici ca mi-ai cita povestea din minte. De un lucru te asigur e a 12-ea Imd mergi la facultate n-o sa mai fii cu ea distanta 20km nu cred sa faceti voi aceasta distanta. Intre "noi" au fost doar 12 km. Tot asa mi-a zis si mie am intrebat-o ea:"Ma mai gandesc" Intr-un final dpa 5-6 zile mi-a zis ca no sa mearga bla bla bla... Sansele tale sunt cam 10% cauta pe cineva din localitate. Iar intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericiti. Crede-ma gandeste-te Bine ce ai sa fac. Bafta si mult Noroc o sa ai nevoie!
Iti dai seama ca si pentru ea a fost un soc faptul ca cel pe care il considera un prieten foarte bun o place si din cate observ chiar foarte mult. Las`o sa se mai gandeasca la "voi" pana incepeti scoala. Tu comporta`te normal pana atunci (ca si pana sa ii spui despre toata treaba asta), iar cand ajungeti la scoala vei vedea cum se comporta fata de tine si iti vei da seama si de reactiile ei si, astfel, vei sti ce sa faci pe viitor in legatura cu voi.
anonim_4396 întreabă: