| sayWhaaat a întrebat:

Deci, imaginati-va ca ati intrebat-o pe fata de care va place enorm, daca ar vrea sa fiti mai mult decat prieteni, cu 2 zile in urma, dupa cateva luni in care sa zic ca ati devenit foarte buni prieteni.
Ea v-a spus ca trebuie sa se mai gandeasca la 'voi', si ca nu poate da un raspuns acum. Nu i-ati putut vedea reactia pentru ca ati intrebat-o pe mess,din pacate.
In astea doua zile, ati vorbit mai rar, iar cand ati facut-o, ea a initiat discutia, pe mess, sau prin sms-uri. Stati cam la 20 km departare unul de altul, si sunteti in aceeasi clasa, a 12-a, bineinteles e vacanta.
Sunteti siguri ca ea mai vorbeste si cu alti baieti,din alte localitati dar doar pe mess / sms-uri, cu unul fiind in relatii mult mai avansate decat e cu voi, cred ca o puteti numi chiar relatie la distanta. ( Ea v-a spus candva despre baiatul asta, ca a fost cu el, dar a trecut peste, insa stiit sigur ca e vrajeala,pentru ca i-ati verificat telefonul, sms-urile de dragoste si convorbirile lungi telefonice nu mint)
Ei bine,ce faceti in cazul asta? Pentru ca eu nu prea stiu ce sa fac, nu stiu ce sa-i zic, daca sa-i zic ceva. Incepe scoala in cateva zile si daca nu rezolv chestia asta o sa fie chiar jenant si pentru mine si pentru ea, in orice caz, prieten nu as suporta sa raman cu ea happy.

Răspuns Câştigător
| ShadowGhost a răspuns:

Hey.Pai,atunci intreab-o la scoalalaughingPrecis daca a spus ca se mai gandeste inseamna ca nu tine la tine.SI eu am facut asa cand nu imi placea de un baiat si ala ma intreba, doar ca sa am o relatielaughingSI oricum nu dura mult.Nici daca imi dadeam silinta sa ma indragostesc nu puteam. Daca te placea accepta instantwinkingOricum, m-ai incearca.Nu ai nimic de pierdut

6 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie. Zici ca mi-ai cita povestea din minte. De un lucru te asigur e a 12-ea Imd mergi la facultate n-o sa mai fii cu ea distanta 20km nu cred sa faceti voi aceasta distanta. Intre "noi" au fost doar 12 km. Tot asa mi-a zis si mie am intrebat-o ea:"Ma mai gandesc" Intr-un final dpa 5-6 zile mi-a zis ca no sa mearga bla bla bla... Sansele tale sunt cam 10% cauta pe cineva din localitate. Iar intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericiti. Crede-ma gandeste-te Bine ce ai sa fac. Bafta si mult Noroc o sa ai nevoie!

| sayWhaaat explică (pentru Pool77):

Vrei sa vb mai in detaliu despre asta pe mess undeva? happy
adica daca tot ai trecut exact prin asa ceva poate ma ajuti cu cate ceva tongue

| Pool77 a răspuns (pentru sayWhaaat):

Poftim ID:richi_rychy@yahoo.com Ne intanim!

| Pool77 a răspuns:

Trimitemi un mesaj cu id tau

| sayWhaaat explică (pentru Pool77):

Nu-ti pot da mesaje nu stiu de ce, in schimb ti-am dat add happy

| Stefan_Laura_1995 a răspuns:

Iti dai seama ca si pentru ea a fost un soc faptul ca cel pe care il considera un prieten foarte bun o place si din cate observ chiar foarte mult. Las`o sa se mai gandeasca la "voi" pana incepeti scoala. Tu comporta`te normal pana atunci (ca si pana sa ii spui despre toata treaba asta), iar cand ajungeti la scoala vei vedea cum se comporta fata de tine si iti vei da seama si de reactiile ei si, astfel, vei sti ce sa faci pe viitor in legatura cu voi.