| cosmin986522 a întrebat:

Deci imi doresc mult sa am o proetena love struck dar problema e ca nu prea arat binesad. Ce as putea face?

12 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Lasa puiut, te voi iubi eulove struck

| Swallow a răspuns:

Deci iti spun eu ce cred ca ai putea sa faci : daca asa cum esti acum nimeni nu te ia in seama,schimba`te! daca ai coshuri~scapa de ele (zinerit daca ceva sau skinoren sau clean & clear),daca esti gras~slabeste,fa sport,sala; daca esti slab maninca vitamine si al fel fa sala ca sa ai un corp frumos; daca invatat`i ca prostul clasei~schimba`te putin (nu spun sa te faci tocilar ); schimba`ti stilul; si cel mai important e caracterul :trebuie sa fii amuzant,s`o ajuti cind are nevoie(daca iti place de cineva anume); sa fii TU nu ca toti,sa ai un fel aparte de a Fi. Intelegi?! happy pe.s. da stiu ca unii o sa zica ca nu trebuie sa te schimbi,dar uneori avem nevoie de asta ca sa le fim pe plac oamenilor, nu putem fi perfecti dar incercarea de a ne perfectiona ajutawinking Eu personal m`am schimbat si inca sunt in curs~si dupa asta am acel succes la baieti si cu totul la lume, la care nici nu visam inaintewinking Bye` o sa ti se primeasca totul.

| kaylla a răspuns:

Stai linistit! fiecare om isi are perechea undeva! cine te iubeste, te iubeste asa cum esti si pentru ce esti nu pentru ambalaj! nu te descuraja!

| 666_7474 a răspuns:

Trimite-mi un mesaj cu profilul tau de Facebook/ ID Messenger sau ceva de genul.

| SexGirl1921 a răspuns:

Ingrijeste-te,spala-te mai des,barbiereste-te, da-te cu crema, foloseste creme anti cosuri

| Hohenheim a răspuns:

O "proetena" nu o sa gasesti niciodata dar poate ca o prietena da.
Compenseaza faptul ca nu arati prea bine cu comportamentul, atitudinea, personalitatea, hainele, felul in care vorbesti etc.

| Jigsaw a răspuns (pentru Hohenheim):

Vai,tu mare tipograf.

| cliviuv a răspuns:

Scuza-ma S3da71v_3512, dar intrebarea lui Lennon nu e "cum sa vrajesti o fata" ci ce ar putea sa faca in cazul lui iar raspunsul lui kaylla este complet. deci Lennon fi tu insutiwinking

| S3da71v_3512 a răspuns (pentru cliviuv):

Cliviu te-a bagat cineva in seama?

| cliviuv a răspuns (pentru S3da71v_3512):

S3da71v_3512-e invata sa citesti o intrebare si mai accepta sa fi corectat, nu folosi acest portal pentru discutii inutile cum e raspunsul tau. Nu stiu cum sa trimit acest mesaj pe privat ca as face-o, deoarece nu are nici o legatura cu acest subiect. calmeaza-te! nb.

"12" din coada nickname-ului vine de la varsta ta?

| S3da71v_3512 a răspuns (pentru cliviuv):

Nu am 16 ani pe 12 sunt nascut

| S3da71v_3512 a răspuns:

Prietene. in primul rand ca sa te faci placut de fete trebuie sa te dai interesat de ce vorbesc ele intre ele sa intri in conversatii in cazul in care iti plk de o fata anume poti sa intri in conversatie cu ea...o intrebi ce face ea din politete o sa te intrebe inapoi uh in momentu ala ii spui ca esti suparat ca te`ai certat cu un amic... si daca te consoleaza inseamna ca ii plk si ei oleaca de tine si uh intreab`o despre iubitii despre iubitii ei pe care ia avut intreab`o ce i-a placut la ei si ce nu. Incearca sa aflii de la prietenele ei ce ii plk (daca nu te simti in stare vb cu un pr sa te ajute) si intotdeauna sa fii sincer cu ea fetele apreciaza sinceritatea