| georgi112001 a întrebat:

Deci imi place de cineva de la mine din clasa dar de cand a aflat ca eu am aflat ca ma place nu mai vorbeste cu mine. Puteti sa imi spuneti de ce? va rog

Răspuns Câştigător
| eusicumine98 a răspuns:

Simplu... Probabil pur si simplu nu este pregatita sa poarte subiectul acesta cu tine si vrea doar sa evite momentul in care sa o intrebi despre asta. Atunci cand nu esti sigur ca placi o persoana se creeaza un sintiment de neliniste si faci tot posibilul sa eviti contactul cu acea persoana. Cand o sa vrea sa vorbeasca despre asta, sau sa vorbeasca cu tine, probabil va veni la tine si iti va spune. happy

4 răspunsuri:
| ionut1122233 a răspuns:

Mai eu sunt in clasa a 5-a si stiu bine ca si mie in clasele mai mici am patit la fel dar daca faci note de 10 si vorbesti cu ea intri in discutie o sa vezi ca o sa te placa eu am 2 iubite si aproape toata clasa ma place! dar nu-i zic secretul cum am facut sa ma placa toate!

| doc69 a răspuns:

Pentru ca e timid.

| xCarolina a răspuns:

Poate ca e timid si ii este rusine cu sentimentele sale.Incearca sa ii arati ca nu trebuie sa se simta prost pentru ele. Vorbeste cu el si explica-i asta, iar daca nu poti fata in fata, scrie-i un mesaj sau ceva, desi conversatiile directe sunt recomandate.

| Oana92 a răspuns:

Fie te place dar ii e jena, fie nu te suporta