Acorda-i un pic de atentie, apropriete de el ca amica sa vezi ce are in capusor, fii dulce cu el si topeste-l dupa tine.:X
Pai fa tot posibilul sa aflii daca te place... pai daca te place nu stiu fa tot posibilul sa fii cu el si daca nu te place... bafta
Pai gred ca da daca se uita la tine daca se uita la tine ii place dar depinde expresia fetei daca zambeste te rog imi dai funda scuze
Pai incearca ce ai de pierdut? daca va cunoasteti e bine, daca nu baga-te in seama, pana la urma cu rusinea mori de foame, decat sa stai asa sa te amagesti mai bine ia`ti inima in dinti... incearca sa vorbesti fara rusine, propune-i sa iesiti dp ore la un suc.sau in parc eu stiu, bafta
Cu siguranta trebuie sa ai un moment cu el in care sa fiti ''singuri'' ...de exemplu ia ti vreo 8 carti in mana si cand trece pe hol, tu esti grabita si te izbesti de el si scapi cartile crede ma merge. apoi el o sa iti ridice cartile si o sa se uite in ochi tai si... ahh ce romantic va fi :X numai daca esti fata dar daca esti baiat ce mai astepti invit o la un suc
KatiMe27 întreabă: