| TheOriginalVlad a întrebat:

Deci imi place de o fata de a 6-a si ei de mine. Ce sa fac ca sa o fac sa fie iubita mea si sa o impresionez. Vreau sa fac un gest frumos! Funditaaaaaa!

6 răspunsuri:
| Dracce a răspuns:

Daca ii place si ei de tine, spune-i ca sentimentu e reciproc.
Da nu ca ti-am zis asta te duci si spui daca vrea sa fiti impreuna, intai fa-i complimente, fa-o sa rada, zi ca e vina ei ca ai fluturasi in stomaclaughing.
Dupaia spune-i si daca te palce cum zici o sa va integeti bine.
Succestongue

| Sophiee a răspuns:

Invit-o la o plimbare,cumpara un trandafir rosu, ofera-i-l cand vine, spune-i ca o placi mult si ca ti-ar place sa fie prietena ta happy

| NemNUZ a răspuns:

Nu-ti strica copilaria cu prostii din-astea traiesteti viata ai tot timpul din lume big grin

| TeoDora123 a răspuns:

O inviti la o iesire prin parc...o astepti cu o floare si o cutie de bomboane ...vezi cum decurg lucrurile. daca ea iti da de inteles ii spui ce simtihee hee daca nu.o inviti si a 2a oarahee hee atunci o intrebi isi expune opinia.dar daca accepta sa vina in parc din prima. ai sanse happy bafta happy

| IngerashulmeuEdy a răspuns:

De acord cu petcj... eu sunt in clasa a 7-a si iubeam, de fapt inca iubesc un baiat dintr-a 8-a...e de treaba,e istet,e amuzant, si daaaa,e super,super frumos love struck :*, dar eu sunt ft timida si nu stiu cum sa fac sa stie ca-l iubesc, sti, in ultimul timp se uita la mine, prea des si.pff. El a stat u prietena mea cea mai buna,asa ca nu am vrut sa o supar si sa-i spun ca o iubesc,pentru ca se placeau, desi ea nu recunostea, si isi trimiteau mesaje.Acum e singur, dar nu stiu cum sa fac sa stie ce simt pentru el. Sa iubestiin secret e cel mai dureros lucru cryingInsa, bafta!

| FORMULADTI a răspuns:

Zadalbal cu intrebarea asta a ta ai dato-o de 20000000 de ori... Lox nahui