Intreab-o: ce ora ai?, ai stiut la test? imi place bluza ta.ai un minut pe Orange(sau pe ce retea sti tu ca e), ai o guma? imi imprumuti cartea ta de romana ca eu mi-am uitato acasa si am nevoie de ea neaparat ora asta?
Pai spune-i si tu
heii, ti-ai facut ceva la par? arata super azi
sau.
ce ora ai?
sau na. de genu'
Uite o intrebare cu care mereu intru in vorba cu fetele de la scoala:Buna, ce ora ai?
Poi faza e ca daca tu esti singurul rocker de prin scoala si ele te striga emo, nu stiu de fapt ce inseamna sa fi rocker.Ca a fi rocker nu e tot una cu a fi emo. Oricum tine cont de ce au zis ceilalti.
Bafta!>:d
Imposibil! chiar asa a ajuns Romania ca intr-o scoala sa fie doar un om normal?! de fapt ce ma mir nici la noi la scoala nu sunt prea multi, dar totusi ii poti numera pe degetele de la 2 maini. la fel in toata tara. sunt curioasa cat la suta din populatia romaniei asculta muzica buna. si faza ca toti te cred emo am simtit-o pe pielea mea. oameni handicapati.trebuie sa fii extrem de pampalau sa nu poti face diferenta dintre un rocker si un emoist. au vreme, oricum. incearca sa vorbesti cu ea poate iese ceva, daca nu. nu-ti bate capul cu ea daca-i plac manelistii si cocalarii ^^
Pai in primul rand e naspa sa fii singurul rocker din scoala ta si in al doilea rand fa-ti curaj frate si spune-i ce simti pentru ea si spune-le celorlalti sasi vada de treaba lor pentru ca dac tie iti plc roku nu are nimeni ce sa-ti spuna
beausingurlamasamea întreabă: