Un fapt greu realizabil, dar nu imposibil.
Perseverența e în general cheia succesului, dar niciun citat nu e valabil pentru orice situație a dragostei.
Cât de convins ești de sentimentele tale? Vrei o relație de durată sau doar să experimentezi dragostea? Ține mult și de cum vezi tu situația.
Contează: 1. Vârsta.
2.Doar din perspectiva mea, zodia.
După zodia pe care o are o persona poți află ce-i place și ce nu. Știu, pare ciudat.E doar o părere, n-o lua că atare dacă o consideri inutilă.
Succes în vacanță! Să ai parte de multe valuri!
In primul rand sa nu pari genul de baiat care se uite non-stop la forme etc. Acum tu stii ce-i place. Apropie-te de ea ca prieten, tachineaz-o, fa-o sa rada si sa isi doreasca si ea sa fiti impreuna. Chiar daca o sa te placa, nu cred ca o sa-ti ceara sa fiti impreuna din onoare. Per-total sfatul meu: In primele 6 zile apropie-te de ea ca prieten, fa-i pe plac si abia in a 7-a zi propune-i iar sa fiti impreuna. Acum o alta varianta, in ultimele zile ia-o subtil de mana. Bafta!
N-ai cei face, dar incearca sa te comporti frumos cu ea la mare, distractie placuta!
Daca devi bogat maine va casatoriti, in orice caz ea cauta unul cu banii da nu te descuraja poate i dau cu nisip in ochii si te va vedea bogat
Las-o sa te cunoasca asa cum esti, apropie-te de ea, dar fara sa o presezi sau tot deschizi subiectul despre o relatie
Fata iti place si tu esti nerabdator sa fii impreuna cu ea,asa ca mi-e tare teama ca o vei presa si o vei plictisi,cu rezultatul sa o indepartezi de tine foarte mult.
Ea deja ti-a spus ca nu va potriviti, drept pentru care ar trebui sa iei in serios refuzul ei foarte politicos si sa fii indiferent fata de ea.
O saptamana la mare impreuna, o sa va puna in situatii diverse si poate ca indiferenta ta va reusi mult mai multe decat rugamintea si insistenta.
Oricum, nu o bate la cap, comporta-te normal si neinteresat.