| Aimerul a întrebat:

Deci, îmi place de o fată (ff mult) și a spus că nu ne potrivim și mergem la mare (familiile noastre) o săpt... Cum aș putea să o fac să mă placă!?

Răspuns Câştigător
| WhatMeanLove a răspuns:

Un fapt greu realizabil, dar nu imposibil.
Perseverența e în general cheia succesului, dar niciun citat nu e valabil pentru orice situație a dragostei.
Cât de convins ești de sentimentele tale? Vrei o relație de durată sau doar să experimentezi dragostea? Ține mult și de cum vezi tu situația.
Contează: 1. Vârsta.
2.Doar din perspectiva mea, zodia.
După zodia pe care o are o persona poți află ce-i place și ce nu. Știu, pare ciudat.E doar o părere, n-o lua că atare dacă o consideri inutilă.
Succes în vacanță! Să ai parte de multe valuri!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| eu1234512345 a răspuns:

In primul rand sa nu pari genul de baiat care se uite non-stop la forme etc. Acum tu stii ce-i place. Apropie-te de ea ca prieten, tachineaz-o, fa-o sa rada si sa isi doreasca si ea sa fiti impreuna. Chiar daca o sa te placa, nu cred ca o sa-ti ceara sa fiti impreuna din onoare. Per-total sfatul meu: In primele 6 zile apropie-te de ea ca prieten, fa-i pe plac si abia in a 7-a zi propune-i iar sa fiti impreuna. Acum o alta varianta, in ultimele zile ia-o subtil de mana. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Nu ai cum.

| Waffen18 a răspuns:

N-ai cei face, dar incearca sa te comporti frumos cu ea la mare, distractie placuta!

| RAY a răspuns:

Daca devi bogat maine va casatoriti, in orice caz ea cauta unul cu banii da nu te descuraja poate i dau cu nisip in ochii si te va vedea bogat

| LoriLoL a răspuns:

Trateazo cu indiferenta.fa-ti alte preocupari si o sa vina singura la tine

| LuiLulubell a răspuns:

Las-o sa te cunoasca asa cum esti, apropie-te de ea, dar fara sa o presezi sau tot deschizi subiectul despre o relatie

greece12
| greece12 a răspuns:

Fata iti place si tu esti nerabdator sa fii impreuna cu ea,asa ca mi-e tare teama ca o vei presa si o vei plictisi,cu rezultatul sa o indepartezi de tine foarte mult.
Ea deja ti-a spus ca nu va potriviti, drept pentru care ar trebui sa iei in serios refuzul ei foarte politicos si sa fii indiferent fata de ea.
O saptamana la mare impreuna, o sa va puna in situatii diverse si poate ca indiferenta ta va reusi mult mai multe decat rugamintea si insistenta.
Oricum, nu o bate la cap, comporta-te normal si neinteresat.