Pai daca te priveste in ochi si asa.te place :d.asa fac si eu cand imi place e un baiat
:d
Da,te place.nu o rani spunandu-i ca nu o placi.imi dai funda c a am raspuns prima
Da logic ca te place...asteapta iesiri cu tine si sa fi mai mut in preajma ei. dai de inteles ca si tu o placi si apoi totul vine de la sine...
Buna!
Daca te priveste si iti zambeste te asigur ca te place.Pentru a fi un cuplu ia-o incetul cu incetul.Stai de virba cu ea si incearca sa inveti bine.Zambestei si tu iei cand face acelasi lucru ca sa inteleaga si ea ca o placi. Tine minte ca daca urci nivelul de la 0 la 10 nu va merge daca urci nivelul de la 0 la 1 s-ar putea sa-ti iasa totul bine si sa mori impreuna cu ea . Funda?
L.O.L.of baietti astia...ce greu va ie sa va dati seama cand va placem dar uite un sfat pentru ca eu su sunt fata si stiu ce simt cand un baiat te place nu vrei sa alergi in bratele lui strigand TE IUBESC! noi asteptam intodteauna ca baietii sa faca primul pas! asa ca du-te la ea si spune-i cuvente-le astea TU CU MiNE BABY CUPLU FRUMOS!)) glumeam te duci si ii spui asta
Prima oara cand te-am privit am murit dupa ochii tai.Cand tu ai venit m-am simtit cel mai norocos.Sti ca dragostea cu apa nu se face dar eu te iubesc! apoi daca nu ai tupeu dai un pupic pe obraz daca ai dai un mozol!
P.S.ai grija sa fie intr-un loc mai retras si daca te respinge gandeste-te ca nu e singura fata din lume! bafta multa!