S-ai spui in felul urmator:M-am saturat de cercul asta ma tot invart imprejurul lui zi-mi daca ma mai iubesti sau nu sa se termine odata tu incerci sa ma faci geloasa dar eu nu am de ce sa fiu! Spunemi adevarul si nu imi lasa sageata asta in inima!
Sa ii explici ca tu erai foarte geloasa, si ca vroiai sa fii sigura daca te inseala sau nu.trebuie sa discutati serios, ca daca amandoi isi bat joc atunci iese un mare rahat din asta.
Complicat, abia am inteles ceva, dar eu iti zic, sa vorbesti cu el deschis, cand sunteti doar voi doi, alta solutie nu vad, sau ar mai fid ar nu cred ca ti-ar place, sa il lasi balta si cautati altul ca nu el e nici primul nici ultimul! Si daca chiar te place atunci o sa vorbiti si o sa se indreapta lucrurile spre bine! Sa ai parte de multa iubire!
Bafta si Craciun Fericit!
Ar trebuii sa vorbesti srios cu el si sa-i spui sa aleaga una dintre voiCa nu; ti place sa se joace cu tine:dIN privinta baiatului pe care l'ai folosit nu e prea ok.SE simte naspa nu?
Draga mea, incearca pe cat posibil chiar daca nu reusesti sa faci tot ce poti sa-l uiti odata si daca tot te gandesti in continuare la el,, mai incercati odata(doar daca crezi ca vei fi happy).
Sper ca am ajutat! pa-pa pup
Situatia sa rezolvat.si mi-a zis ca el sa comb cu fta aia sa ma fac gelloasa pe mine pentru ca ma iubeste.
Vorbeste cu fata aceea care s-a despartit de el si spune-i sa ii explice lui de ce a facut-o, caci el te invinovateste pe tine
De uitat, probabil se uita fiindca ii pare rau ca te-a pierdut(asa sunt baietii.Majoritatea,nu toti)Si, cred ca ti-a reprosat ca s-au despartit din cauza ta, doar ca sa te faca sa te simti prost
beausingurlamasamea întreabă: