Hmmmm, nu prietenei o sa-i faci rau ci tie, cum poti gandi in flul asta, sa stii ca s-a culcat cu prietena ta si tu tot il simpatizezi? Nu o sa fi decat un trofeu pentru el si o sa va joace si pe tine si pe prietena ta dupa bunul lui plac. Daca deschizi bine ochii ai sa vezi o gramada de baieti, dar nu uita ca inainte sa-i declari prietenie trebuie sa vezi ce ascunde in interiorul ( frumusetea e inselatoare 99%) si mintea lui, sa-ti dai seama daca va potriviti in tot ceea ce faceti, comunicarea si respectul (reciproc ) trebuie sa fie pe primul loc intr-o relatie. Lasa-l pe acel don juan de cartier ca vei regreta mai tarziu.
Baiatul asta nu e chiar un don juan, e de fapt foarte destept si nice, muncitor si stie ce vrea de la viata.Dar ai dreptate ar trebui sa deschid ochii si sa vad pe altcineva.
Am terminat scoala, stii? sau ai impresia ca aici scriu doar pustanii de 14 ani ca si tine? peace.
La cum ai formulat intrebarea, si in ce "situatie" esti, abia iti dau 12 ani.
Am citit doar prima propozitie ca stiam sigur ce o sa spui ca doar intrebarea asta a fost pusa pe putin de 1000 de ori!
Prostia creste pe zi ce trece!
Povestea ta mi se pare cunoscuta...mmm...Parcar fi la mine la scoala.
Unei fete mai uratele ii place de mine iar eu plac alta fata de pe clasa I o plac iar fata pe care o plac stie ca ma place fata aia uratica si ea ma place pe mine fata pe care o plac dar din cauza asta sa nu-si tradeze prietena nu indura sa zica.
Ba chiar prietenii mei i-a zis ei ca o plac.Eu vreau sa raman cu fata pe care o plac ce e de facut?
Eu zic sa faci ce sti tu ca ii mai bine, ce simti tu ca ar trebui. Nu nu iti lasa viata in mana prietenilor, pentru ca mai devreme sau mai tarziu toti se vand. Daca iti place baiatu si lui ii place de tine, incearca. Pana la urma asta ii tot ce conteaza, sa te simti tu implinita!
Bananacantareata87 întreabă: