Baga.te in seama c u el, vorbeste.i.incearca sa iesiti impreuna asa a prieteni si dupa sigur n.o sa te mai ignore iar mai apoi stii tu ce sa faci ca sa te apropii de el dai mai intai asigura.te ca si el simte la fel.
sper ca te.am ajutat
Da te ignora.pai poate te iubeste si te ignora ca nu cuma sa afli tu ca te place...roagati o prietena care e cu el in clasa sau un prieten sa il intrebe daca te place...stiu e ciudat dar la mine a mers
Bafta!
Daca esti populara nu vad care e problema te duci si vorbesti cu el Te "ignora" pentru ca nu te cunoaste. Daca va imprieteniti, nu o sa te mai ignore.
Dupa ce incepeti sa vorbiti, o sa iti dai seama ce sa faci mai departe ca sa ajungi prietena lui.
Sincera sa fiu cred ca cel mai bine pentru tine dar si pentru el ar fi sa o iei incet.adica in primul rand trebuie sa devi amica lui. sa vorbiti, sa va cunoasteti, sa aveti o prietenie bazata pe incredere si respect, si mai apoi vei putea sa incerci sa ii cunosti si cealalta parte a lui pe care tu tio doresti defapt.desi va dura ceva timp pana se vor intampla aceste lucruri eu cred ca doar asa vei reusi sa obtii ceea ce vrei dar ideea e sa ai rabdare sper ca iti va fi de folos raspunsul meu
Mutubal întreabă: