| lollypop_4293 a întrebat:

Deci imi place de un baiat, cu un an mai mare. El pare foarte dragut si de treaba, dar nu stiu ce sa fac cu el. L-am chemat sa iesim de cateva ori, dar a zis ca are treaba si sa nu ma supar pentru ca a promis mai multor prieteni ca iese cu ei, mai ales acum ca este vacanta, si ca este destul de ocupat. De obicei eu il bag in seama pe mess, dar azi m-a bagat el. La liceu cand trece pe langa mine mereu imi zice buna sau imi face cu mana sau imi zambeste. Am vorbit de 2 ori ceva mai mult, dar lucruri banale ca si pe mess. Prietenul lui cel mai bun mi-a spus ca nu are de ce sa nu ma placa si ca este foarte ok ca si caracter si ca merita sa incerc si sa-l invit in oras, dar am incercat si am esuat. Ce sa fac? Va rog frumos dati-mi niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| isabellle a răspuns:

Arată'te indiferentă. lasă'l pe el să facă acest pas. vorbeşte cu prieteni de ai lui şi pune'i să vorbească cu el despre tine. ală dacă te place, dacă are rost să te zbaţi. Să nu pari foarte agitată, altfel va credea că eşti în limbă după el, ceea ce nu va fi prea bine... te va avea la degete.
O să vezi...
băieţii sunt deseori fermecaţi de naturaleţe şi de ignoranţă.
Multă baftă! :*
paa paa!

3 răspunsuri:
| briiana a răspuns:

Eu una zic, ca in aceasta situatie flirtul ar merge cel mai binebig grin eu zic sa il inebunesti un pic de cap( dar sa nu exagerezi). de exemplu sa iesi odata cu prietenii in localurile unde ''din greseala'' este si el si sa ii cauti putin privirea. sa te mai uiti la el( fara sa observe) si sa te faci intr'un cuvant OBSERVATA. si rabdare. o perioada ofera'i si un pic de ignoranta. va ajunge el la tinehappy ai putea chair sa il refuzi si tu odata cand te va chema in oras. o sa vada asta ca pe o provocare si o sa isi dea seama ca nu te poate avea doar cand vrea elhappy tot ce trebuie e sa ai mandrie, lasa'l pe el sa faca de acum primul pas. te'am pupat:*

| St3fan_1263 a răspuns:

Paii eu sunt baiat si na de obicei baiatul intreaba fata sau face chestii din astea da...nu stiu daca el nu face nimic incearca tu nu stiu date pe langa el vorbeste cu el si de la lucruri banale cum le spui tu asa ajungi la o relatie frumoasa big grin sper ca te-am ajutat

| dge18 a răspuns:

Deci uite cum sta vorba! Eu is baiat, Am 13 ani! Stiu multetongue Si iti voi spune cateva!
Ok : Cand te mai intalnesti cu el si asa... il chemi dupa tine sa ii "arati ceva" asa, undeva unde nu-i nimeni sau cateva persoane!
Il iei de maini si ii spui sincer si calma "Te iubesc"
Daca iti zice "si eu la fel" ai dat lovitura e al tau! dar daca iti zice "nu imi..." nu-i nimic mai sunt mukti baieti pe lumea asta stai linistitawinkinghappy Dar sa-l gasesti singur si nu agitat ok? Bine mult noroc!