| asdfghjklasd a întrebat:

. Deci imi place de un baiat de mult timp. dar nu`mi pot da` seama daca si lui ii place de mine... vorbesc foarte mult cu el, iar daca eu nu il bag in seama el face tot posibilul ca sa intre in vorba cu mine.straight face. el stie ca il plac. dar atunci cand i-am spus asta lui ii placea de alta fata at wits' end. dar acum am obs. ca vorbeste foarte urat cu ea. si ea la fel straight face. deci nu stiu ce sa fac. cand ma vede se uita asa frumos la mine si imi zambeste >8- si eu la fel. iar daca ma uit fix in ochii lui isi muta privirea. ca sa spun asa.si de ceva timp a inceput chiar sa ma apere. deci va rog sa ma ajuta`ti daca vreti. desigur.hee hee big hug multumeesc. [imi pare rau daca am greseli gramaticale straight face ]

5 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Ii place de tine, fa tu primul pas.

| SpEEdz0r a răspuns:

Asta nu inseamna ca te place, poate te are ca o surioara. Cel mai bine ar fi sa il intrebi daca si el te place! Ar fi cel mai bine! Succes`z

| gabriela_2926 a răspuns:

Intrebal simplu: Auzi u tii la mine macar ca la o prietena? iar el va spuna da sau nu simt ceva ai mult funda:X:X:X?

| Adnanaafrumushycka a răspuns:

Draga nu-ti dai seama?
Toti baieti sunt la fel, lor nu le pasa de sentimente, lor le este usor sa le spuna fetelor "auzi fata esti buna etc", dar noi ce facem cu sentimentele noastre. Ti-o sun din propria mea experienta.
Dar totusi, daca te priveste si face tot ceea ce ai spus, atunci incearca si tu ce a spus gabriela.
Poate te va ajuta, insa ape mine niciodata.

| Symona_Libotean_1996 a răspuns:

Intreaba'l u prima ce simte pentru tine...ca sa nu'ti faci iluzii desarte...