Am 16 aproape 17 ani
Faptul ca te simți atrasa sexual de el înseamna doar ca ai un sistem hormonal care funcționează normal.
Creatorului nostru a inventat sexul ca oamenii să se bucure de el diar in cadrul unei relatii de afecțiune si dedicare reciproca pentru tot restul vieții, in care sa fii apreciata, protejată, aleasa dintre toate celelalte fete, asa vede El casatoria. Altfel au mari șanse să intri la categoria des intalnita a fetelor ce scriu pe TPU:am facut sex si acum se face ca nu ma mai cunoaște, ce sa fac? Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste această activitate si nu iese bine pana la urma.
Iti putem spune ce fel de fete fac sex in baia scolii. Dar n-o sa-ti placa! Parintii tai nu te-au invatat ca asa ceva este necuviincios?
Chiar vrei sa fii tu fata aia? Recipientul in care se golesc baietii, la baie? O sa-si spuna intre ei pana ti se duce vorba departe DEPARTE!
Nu vei mai putea avea o relatie normala si frumoasa cu nici un baiat. Baietii te vor folosi si apoi te vor arunca.
Vei fi vesnic geloasa pe iubitele lor, dar niciodata la bratul lor.
Lasa sexul pe mai tarziu, cand iti mai creste mintea.
Deocamdata pune mana si invata, ca BAC-ul bate la usa.
Sper că nu zici de sex în baia școlii, că eu consider de bun simț ca treaba asta să fie făcută la unul dintre voi acasă mai bine, că așa dați impresia că sunteți niște obsedați. Bun, un preludiu bun și să vezi ce bine se va excita. Chiar, tu câți ani ai?
Ba chiar asta spune! Si nu s-a gasit nimeni sa ii spune fetei pe nume!
Nu încerc sa te ofensez sau ceva, da' numa c*rvele fac sex in baie.
Mai bine l-ai intreba daca vreti sa iesiti pe undeva, cândva.
Bună! Înțeleg ce simți, dar crezi că doar faptul că te place este suficient? Nu crezi că ai putea suferi mult timp după dintr-o decizie impulsivă? Gândește-te doar la cum ar fi dacă l-ai chema în baie și toată școala ar afla. Și ce te faci cu posibilele riscuri, cum ar fi o boală cu transmitere sexuală, mai ales că sunteți doar în faza de discuții și nu cunoști prea multe detalii? Nu vreau să te consideri certată, dar sunt niște întrebări importante în urma detaliilor tale.
Dar nici nu are de unde sti ca nu are. Deci, dilemă?
Da, să meargă la un doctor, ca să nu se expună unui risc, dacă se pune problema de așa ceva.
Nu am spus că are sigur o boală, ci că există un risc atunci când ai contacte sexuale neprotejate, mai ales fără să cunoști bine partenerul. Bolile cu transmitere sexuală nu sunt mereu vizibile și multe persoane nici nu știu că le au. De aceea, e important să te protejezi și să iei decizii responsabile, mai ales într-un context atât de nepotrivit cum ar fi baia școlii.
Ar fi fost util să știm vârsta înainte de a ne da cu părerea. De exemplu, dacă ar avea 17-18 ani, aș putea înțelege mai mult ideea de a-i arăta că își dorește ceva cu el. Dar dacă are doar 15? Cum ne putem raporta atunci la situație? Clar nu la fel. Ar putea fi o experiență foarte neplăcută pentru ea, din multe puncte de vedere, atât fizic, cât și emoțional...
Și trebuie să faci treaba asta în baia școlii? Pe bune? Dacă te prinde cineva, știi că vei fi exmatriculată, sper că ești conștientă de asta, dar și că îți vei păta de tot imaginea, în sensul că vei părea că nu te poți abține. Eu zic mai bine să mai aștepți 2 ani, ca să fi 100% pregătită pentru asta, dar și într-un spațiu restrâns de exemplu la tine acasă sau la el, studiile recomandă să începi viața sexuală la 18 ani și jumătate, nu eu zic asta, ca să zici că te judec, nu fac asta, dar eu spun cum ar fi cel mai bine pentru sănătatea ta, acum dacă vrei să asculți sfaturile oamenilor, ok, dacă nu este alegerea ta.
Imi e rusine sa-i spun direct hai in baie ca vreau sa o facem, cum mai sfatui sa-i spun sa parca mai ok
Https://www.youtube.com/@reallyrux tipa asta ar putea sa te ajute cumva. ideea e ca in general nu prea se recomanda sa ai relatii cu colegii de munca, scoala