| Close a întrebat:

Deci imi place de un baiat. El are 16 eu 12. El o zis ca ii place de mine. E dragut si nu e badaranbig grin. Dar ele ff timid...nujh cum sa-l fac sa fie mai indraznetbig grin. sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pentru inceput ai putea safaci tu primul pas mai ales ca baiatul spune ca te place. poate vrea sa fie sigur ca nu e totul o gluma si de aceea nu face el primul pas. fi tu mai indrasneata si invita-l la o plimbare unde sa discutati diverse lucruri sa vezi daca si tu intr-adevar il placi. diferenta de varsta nu prea conteaza.

7 răspunsuri:
| lucian_5250 a răspuns:

Hei nu ie treaba mea dar esti cam mica pentru el

| R_8082 a răspuns:

Nu esti cam mica pentru el?
In fine
Incearca sa faci tu primul pas, iar cu timpul, daca chiar te place(desi ma indoiesc), ar trece peste timiditate.tongue

| anonimaa a răspuns:

NU, nu esti cam mica pentru el si oricum, bv. baietii de 16 ani sunt cei mai geniali.
si acum raspunsul: poti face tu primul pas daca esti mai indrazneata sau.il poti pierde asa cum am patit de nenumarate ori. la mine a fost cam asa [ situaie ca a ta]...am asteptat mereu ca baiatu' sa faca primul' pas si el astepta sa il fac eu...intr'un fel stiu ca daca si in relatie ar fi fost asa nu ar fi mers, fiecare sa astepte de la celalalt sa isi ceara scuze si tot asa insaa, regret ca poate nu am facut ce trebuia la timp.
mai bine actioneaza cat mai e interesat, ca baietii sunt ca painea calda, se duc repede, deeci, ideea este ca acum se pare ca e in "misiunea" ta sa treceti la urmatorul pas.
a si, asigura'l ca nu are nici un motiv sa se simta intimidat de tine avand in vedere ca are si avantaju varstei si poate si al experientei.
bafta, sa ma tii la curent :*.
xoxo

| Stefania a răspuns:

Buna!

Acuma 3 luni am fost fix in situatia ta. Aea 16 ni eu 12 era timid dar a zis ca sunt draguta si a sunt micuta laughing

| Woofy a răspuns:

Toti zic.gen"Esti prea mica pentru el". Frate. e diferenta de 3 anistraight face, ganditiva ca sunt si alte cupluri in care diferenta de varsta este mult mai mare.nu e o problema ca el e mai mare ca tine, puteti fi impreuna si asa.happy
Du-te si vorbeste cu el spune-i ca il placi si ca ai vrea sa fi impreuna cu el.happyBafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Woofy wouff grea e matematica tată...

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Adevarat Woofy, care 4 ani? smug
Iar pentru tine, nu stiu... vere ia ganditi-va un pic, voi daca ati fi in locul lui, gen tu(fata ) sa ai 16 ani iar el ( baiatu) sa aiba 12.ai sta cu el? Totusi, daca te crezi si esti destul de matura, psihic cat si fizic... have fun happyDa` la 12 ani nu cred ca esti asa matura si gandesti foarte limpede.Acum de abia incep problemele alea gen "ahh ce bun e tipu` ala" nu stiu` celaughing
Anyway, have fun.