| girlfresh a întrebat:

Deci imi place de un baiat f mult adica pot spune ca m-am indragostit dar are o mik problema isi doreste mult mai mult de la fete iar daca nu ii convine le spune pa direct.nu stiu c sa fac, fizic imi place dar caracterul lui asa prea indraznet ma face sa ma gandesc.intr-un fel miar place s ma scoata din rutina zilei. Dar ma gandesc ca daca va gasi pe alta care ii va oferi mai mult decat ii ofer eu sigur pe mine ma va lasa de izbeliste. Ce credeti ca tebuie sa fac?

daca ma priveste in ochi fix pret de cateva secunde si zambeste inseamna ca ma place?

Răspuns Câştigător
| gill8513 a răspuns:

Sunt multi baieti.Fii sigura ca o sa iti gasesti pe cineva care o sa astepte cat vrei tu pana sa mergeti mai departe.niciodata sa nu te grabesti in luarea unei decizii in ce privesc relatiile.

3 răspunsuri:
| Cori_7775 a răspuns:

Problema e ca nu inteleg ce si-ar dori mult mai mult de la o fata, ce inseamna oare acest mult-mai mult? sex? Sincer, nu stiu ce sa zic. Parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti, nu e destul o privire si un zambet ca sa iti dovedeasca ca te place. Asteapta pana iti spune si atunci i poti pune conditii. Gandeste-te f bine inainte sa ei o decizie.

| madutza50 a răspuns:

Heii. uite in primul rand e sa nu fie diferete intre ani pentru ca daca o sa fiti impreuna pentru el o sa conteze asta. sh fal sa te iubeasca bagate in seama si incearca ca sa te placa sh el pentru ca am facut si eu asa. si la mine a fuctionat doar la mine ma voia doar ca fata. dar e ceva normal la baietii sa vrea si altceva. daca vreii. vorbim pe messhee hee sh o sa iti explic tot ce vrei id meu mady_love. you98 sper sa vrei sa vorbim pentru ca o sa iti fiu de folos sh vreau satsi dau niste sfaturi

| Adnanaafrumushycka a răspuns:

Lasa-l.Exista multi baieti.Te intalnesti cu ei in fiecare zi.Caci un baiat frumos fizic gasesti, dar moral...