| BonnyBon a întrebat:

Deci, Imi place de un baiat mai mare ca mine cu 3-4 ani, este vecin cu mine, il cunosc de foarte mult timp, nu asta ar fi o problema.Problema mea este daca si lui ii place de mine.

Si sa dau un exemplubig grine fiecare data cand ne intalnim, oriunde.la paine, pe strada etc, el ma pupa pe obraz.si daca nu imi simte buzele mele pe obrazu lui ma pune sa il pup pana le simtelaughing.

Ma tine in brate, ma ia de gat, ba chiar intr-o zi isi duse mana spre sold, imif ace masaj, ma invita in diferite locuri dar eu il refuz pentru ca ai mei parinti nu prea au o parere f buna despre el si evit cearta.

Deci intr-un cuvant e dragut cu mine.Are prietenE nu prietenalaughing adica are mai multe dar nu tine la niciuna, sta doar pentru a-si face treaba cu ele.

Deci dupa parerea mea.eu cred ca ma placehee hee. adica de mic copil fiind ma stie, si nu stiu ce lucru l-ar oprii sa nu aiba o anumita simpatie.

Ce ziceti vrea doar sa fiu si eu printre celelalte din viata lui, sau doar tine la mine datorita faptului ca ma stie de cand eram un gagalaughing?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El te stie de mica si poate vrea sa te probeze si pe tine mai ales ai zis ca isi face treaba cu prietenele lui atunci cu tine nu ar fi un sfant, vrea sa te atraga si pe tine ca pe celelalte fete

| kiss1 a răspuns:

Buna'
Probabil ca te place love struck
Stiu cum e sentimentul asta, chestia e ca nu trebuie sa-l iei prea mult in seama, astfel ii vei arata ca esti cu adevarat o fata greu de cucerit(de obicei baietii sunt incintati in astfel de situatii).
Mult succes. love struck

| AnonimulNr2564 a răspuns:

Eu cred ca te place. Mai ales dupa tot ce am avut ca ai scris despre el sunt mai mult ca sigur ca te place.

| vladucu a răspuns:

Doua din una ori te place foarte mult ori iti e ca un frate, cred ca ambele sunt posibilitati dupa cum spui tu ...hm.

| lilstar a răspuns:

Hellohappy
Eu cred ca te place. Si daca iti spune diferite lucruri despre el si despre prietenE, atunci pe tine nu te vede ca pe ele, vrea altceva de la tine mai ales ca sunteti si vecini si banuiesc ca stie si el ca daca iti face ceva rau probail taicatu o sa ii rupa capullaughing asa ca nu cred ca are intentii rele cu tinebig grin.
Bafta:*

| maiaaa ;x a răspuns:

Eu zic ca vrea sa isi faca de cap cu tine. Poate ca intr-adevar te simpatizeaza, dar asta nu il impiedica sa faca acelasi lucru cu tine ce face si cu celelalte fete.
Ai grija happy

| vraiull a răspuns:

Daca chiar vrei sa fi sigura ca te place el si u la incercare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.

Si eu cred ca te place thinking si eu faceam la fel daca eram mai mare cu o fata frumoasa iar daca nu imi placea numai dadeam sperante si nu ma jucam cu ea.

Succes.

| p3bogdan a răspuns:

Deci fara indoialalaughingCe astepti sa vin eu sa te iau de sold sa te pup pe obraz?laughing

| butt3rfly16 a răspuns:

Cel mai probabil te place, asta reiese din comportmentul lui, insa faptul ca are mai multe pr cu care doar isi face treaba ma cam ingrijoreazastraight face. Pt ca daca cu ele face asta cu tine e posibil sa vrea cam acelasi lucru mai devreme sau mai tarziu, dar ca sa fi sigura de ceea ce simte cu adv pentru tine ar trebui sa te interesezi prin cunostinte comune sau sa bati vreun apropohee hee. BAFTAwinking

| anamaria_8142 a răspuns:

Te place si vrea sa te faca sa fii la picioarele lui insa daca si tu simti ceva pentru el cel mai bine ar fi sa te lasi mai greu cucerita, sa-i dovedesti ca esti diferita si nu ca celelate prietene ale lui.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Are prietenE nu prietenalaughing adica are mai multe dar nu tine la niciuna, sta doar pentru a-si face treaba cu ele.'''''

Dupa propozitia asta, cred ca e limpede sa o lasi balta!