| MariusDeejay a întrebat:

Deci imi place o fata:X dar fazai ca suntem amici foarte buni lucru asta nu o pot face sa simt alceva fazai ca ea are prieten dar nici nu are prietenu ei nu stiu ii place sa o faca sa sufere dar ea il iubeste si ea recunosta ca is prosta ca sufar pentru elsad intrebare cum sa o faca sa simt pentru mine dragoste?

Răspuns Câştigător
| adina_8849 a răspuns:

Daca te-a incadrat la amici foarte buni iti zic sigur nu prea ai sanse stiu ca suna dur dar pentru ea esti doar amicul cel mai bun si atat tot ce pot sa te sfatuiesc e sa-i fi aproape ca poate cu timpul va simti altceva.si inca ceva marturiseste-i sau dai de inteles vezi cum reactioneaza daca reactioneaza ciudat spune-i ca a fost o gluma daca iti zambeste poate si ea simte ceva si ii este teama ca nu vei mai fi amicul ei sau ceva de genul.multa bafta!

4 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Crede-ma, orice ai face nu o vei determina sa te iubeasca.
In primul rand, locul in inima ei este ocupat de altcineva.
Si in al doilea rand, daca te vede doar un amic, slabe sanse sa te vada vreodata altceva.

Eu n-am reusit sa vad un iubit in nici unul din amicii mei. Desi stiu ca multi dintre ei si-ar dorii o relatie cu mine, unul ma iubeste de mult timp, altul nu mai stie cum sa-mi intre in voie, imi face cadouri tot timpul.
Dar degeaba! Eu nu pot sa vad in ei altceva! Pur si simplu.

| MariusPopa a răspuns:

MariusDeejay daca vrei sa se indragosteasca de tine...incearca sa-i acorzi mai multa atentie.Surprinde-o de fiecare data cu cate ceva nou.
Incearca sa o privesti altfel decat pana acum si sunt convins ca intr-o zii o sa`si dea seama de asta si posibil sa fiti si impreuna pe viitor.
Vorbesc din experienta.

Răspuns utilizator avertizat
| Sice a răspuns:

Ai auzit de LJBF? Inseamna let's just be friends.si tu esti ai scris pe frunte un ljbf mare de tot. Daca a juns sa iti povesteasca cum o face prietenul ei sa sufere crede-ma ca nu esti cu nimic mai deosebit decat o fiinta cu 2 sani si cu vagin; intr-un cuvant esti cea mai buna prietena a ei! Felicitari, nu ai nici o sansa!