| Gabica a întrebat:

Deci, imi placea un baiat si m-am cuplat cu el si acum mi-am dat seama ca nu il plac si vreau sa ma depart de el, darnu stiu cum! Sunt cu el de doar o saptamana si ma gandeam la ceva de genu:"Momentan nu sunt pregatita pentru o relatie etc.etc"Alte idei?

8 răspunsuri:
| claudiuDK a răspuns:

Ii spui tot ce s-a intamplat ii spui ca inainte iil placeai si acum nu il mai placi si ii spui ca vrei sa te desparti de el da ramaneti prieteni

| vladmR a răspuns:

Nu e prea frumos ce ai facut, trebuia sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci pasul asta impreuna cu baiatul asta. depinde de caracterul lui daca se va supara, dar dupa o saptamana nu cred ca v-ati atasat atat si o simpla scuza o sa iti usureze situatia

| superdorex a răspuns:

Da, ca sa nu il faci sa se simta naspa ii explici ca simti nevoia sa ai o perioada de timp sa fii singura, vrei sa fii singura sa meditezi, ca sarbatorile sunt ceva aparte pentru tine, dar ca il vei considera un prieten deocamdata si pe viitor ve-ti vedea daca va fi ceva intre voi! multa bafta!

| Alexuta12345 a răspuns:

Mie sincer nu mi s-a intamplat asa niciodata.Adica cand mi-a placut de un baiat si am reusit sa fiu cu el.Mi-a placut in continuare.Mai ar fi mai ok sa ii spui adevarut dar l-ar putea durea.si ai gandit foarte bine tu, o alta idee ar mai fi sa ii spui sa luati o pauza momentan. Si vezi cum reationeaza.Tu cati ani ai? dar el?

| BloodyRose a răspuns:

Poti sa folosesti scuza cu parintii, ca a aflat mama si nu te lasa laughing sau poti sa ii spui ca nu esti pregatita inca sa ai un prieten si ca puteti ramane prieteni apropiati si cand va fi timpul nu vei ezita sa ii spui, iar daca el nu va mai dori vei fi fericita pentru el oricumhee hee.

Răspuns utilizator avertizat
| FlorinBv_7630 a răspuns:

Salut, desparte-te de el cat mai repede spune-i in fata ca altfel te joci cu sentimentele lui.Nu se stie poate el desi e o perioada mica a inceput sa puna suflet. Repara situatia cat mai repede si data viitoare sa te gandesti inainte de 10 ori cand te mai "combini" cu alti baieti daca merita ca sigur o sa patesti si tu o data si nu o sa iti placa. Bafta happy

| harciog a răspuns:

Tot e bine pentru ca altele isi dau seama dupa ani grei de casnicie.