Buna!
Menstruatia se intampla la fete intre varsta 10-18 sunt si cazuri in care se intampla mai tarziu/devreme. In acel moment fetei ii vine ciclul, adica: O scurgere. Acea scurgere este sange. Scarbos, nu? Mie imi spui Ti-am explicat partea necomplicata, daca vrei sa-ti spun toata biologia trimite-mi mesaj
Sper ca te-am ajutat!
Menstruatia este o sangerare care se produce in vaginul fetelor sau al femeilor si care dureaza cateva zile. Aceasta incepe, de obicei, cand aveti 12 sau 13 ani dar se poate si la 8 sau la 17 ani. Ciclul menstrual va incepe atunci cand organismul este pregatit. Nu puteti nici sa-i grabiti aparitia, nici sa-l opriti.
Menstruatia este formata din sange, elemente musculare, cheaguri de sange, care rezulta din eliminarea mucoasei uterine care apare in absenta fecundarii ovulului.
Ceva scarbos... bucurate ca nu esti fata...(desi si baietii au probleme lor: aia peste 13 stiu despre ce vb))
Draga,cauta pe google si o sa gasesti absolut tot ce vrei sa stiisucces!:*
Dmne ce copil.u cu cine ai facut biologia cu femeia de servici? mai baiete u cati ani ai ca pana si colegi mei stiu de chestiile astea si is in clasa a 7 a.macar la noi e sange nu ca la voi ceva alb si lipicos hai sictir mai voi astia acre ziceti cai scarbos.
anonim_4396 întreabă: