| 17ioana99 a întrebat:

Deci. in fata de 22 iunie, eram in ultima zi de ciclu, am avut un contact cu prietenul meu, nu a fost protejat, stiind ca am facut doar un numar, si el nu s-a terminat in mine, acum suntem in fata de 30 iulie, inca nu mi-a venit ciclu. Sunt plecată in Italia la munca si nu am de unde sa-mi cumpăr un test sarcina. plus de asta, nu am simptome ca as fi însărcinată! Dar cand am plecat din România, am fost strasata timp de 2 saptamani, plangeam si eram suparata... Oare sa fiu însărcinată? 14 zile intarziere! Va rog mult ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu ai precizat ce tip de menstruatie ai avut pana in prezent, adica a fost REGULAT sau NEREGULAT. Teoretic in ultima zi de MENSTRUATIE (si nu de ciclu fiindca acea zi ar fi cea de fix cu o zi inainte de menstruatie), se considera/apreciaza ca formarea unei sarcini este aproape IMPOSIBILA cu atat mai mult cu cat in vagin nu a ajuns sperma fiindca nu a avut loc ejacularea. In cazul tau este posibil sa fie vorba de fapt de un ciclu menstrual lung si nu de o sarcina instalata in uter. Totusi fara a fi efectuat un test de sarcina care sa confirme sau infirme daca exista sau nu hormonul de sarcina, va persista dubiul in aceasta privinta. Multa sanatate!

| 17ioana99 explică (pentru corbulalbrosu):

In ultimile 2 luni mi-a întârziat, odata 3 zile si odata 4 zile, dar nu am avut contacte sexuale, pe atunci. Mentionez ca am 18 ani.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca orice farmacie si supermarket au teste de sarcina!
Merita incercat sa faci testul, macar scapi de stres si apoi, ai cretitudinea ca stii adevarul.