| Valentyna290497 a întrebat:

-Deci in fix o luna fac un an de cand sunt cu un tip. Este iubire adevarata si relatie de viitor. El a fost dj dar acum lucreaza la MAPN(Armata Romana). Si nu stiu ce sa ii fac cadou. Intotdeauna i-am luat cam c isi dorea el, dar acum nu stiu. Am doua variante:sa ii iau o consola ca asta isi doreste enorm de mult, sau sa il duc la locul unde ne-am cunoscut prima data (la strand) si sa ii fac acolo cv surpriza (sunt prietena cu patronul de acolo, cu angajatii si unii clienti fideli). Dar nu stiu ce idee e mai buna! Si la cea cu strandul, ce surpriza as putea sa ii fac? Plizz ajutati-ma!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai il duci la strand si ii dai consola. Hai ca-s genial.

| Valentyna290497 explică (pentru anonim_4396):

-Da laughing
Mrs :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Valentyna290497):

Cu placere happy

| NnDWtf a răspuns:

Ori consola, ori la strand si ii dai consola daca te tin buzunarele de ambele. Si hai sa-ti explic de ce consola:
Cat ati vrea voi sa fie altfel, majoritatea baietilor nu pun pret pe chestii de genu' "prima intalnire/primul sarut/prima fata".

| Valentyna290497 explică (pentru NnDWtf):

-Nu e asa! Dupa un an si ceva 3luni, ca dupa 3luni de la prima intalnire ne-am combinat, inca isi aduce aminte cum il priveam, sau cum ii vorbeam desi eu atunci eram cu altcineva!

| AncaVegh a răspuns:

Dupa parerea mea e sa-l duci la un restaurant frumos si ii faci o surpriza frumoasa cum ar fi: o consola de care isi doreste foarte mult sau un tort cu numele luihappy. Bafta!

| Valentyna290497 explică (pentru AncaVegh):

-Mrs...Dar as prefera locul unde ne-am cunoscut prima data!