| cokocosmy a întrebat:

Deci in legatura cu un coleg, aman2 am luat probele la liceu happy
dar se comporta nu stiu nici ce sa inteleg la liceu timp de 2 zile cand mo vazut prima oara o venit o stat cu mine si 2 fete de acolo pana am fost chemati inauntru a 2 a zi a stat cu 2 baieti ok nu-s suparata de asta ca dupa ce am fost chemati ma salutat ranjind zambind asa ceva happy
azi la scoala am inceput sa ne jucam aiurea eu si o colega si cu el aruncam uni in alti cu guma de sters si biscuiti dar foarte culmea eu aruncam in el el nu ii arunca inapoi in mine arunca in colega mereu si la ore mai glumeste nu stam in acceas banca eu pe un rand eu pe altul dar acum mai ne mutam aiurea oh go on si mai zambeste de multe ori face fete sa rad si mai nou trece de multe ori prin fata mea si mai ma face sa rad se mai uita asa pe la ore asa nu ztiu parca zambeste am observat ca se reflecta in geam :p
dar ce sa intelegthinking ce vrea sa dea de inteles? fundita:*scuze ca am scris mult

2 răspunsuri:
| cokocosmy explică:

Ps : pe funda de sfarsit de an mi-a scris ca sunt si am fost o colega de treaba si nadejdehappy:p deci ce imi da de inteles?

| buburuza_7398 a răspuns:

Nu simte ceva pentru tine! Esti doar o amica! sorry...