| al3e3 a întrebat:

Deci...in perioada primavara-vara, anul trecut, m am imprietenit cu 2 fete, pe una o cunosteam de mica, nu ne suportam cand eram mici, dar am lasat chestiile acelea de o parte, pe cealata, am iubit o mult, o consideram cea mai buna prietena a mea, sora mea, apropo sunt >fata:" cand a inceput scoala, sora(adica nu de sange(desi suntem de crucebig grin)) mea, a stat cu primul meu prieten, nu mai avusesem altul, si inca mai tineam la el, am considerat ca prietenia e mai importanta, am suferit in tacere, doar cateva persoane m au sustinut, verishoara mea(pe care nici nu pot sa exprim in cuvinte cat o iubesc), prietenul cel mai bun al baiatului respectiv, o cole de a fetei. Dupa ce am renuntat la prietenia de forma dintre mine j asa zisa sora a mea, m am apropiat fff mult de verishoara, am inceput s o iubesc din ce in ce mai mult, a devenit sora mea, in adv sens al cuvantului, de curand, am inceput sa vorbesc cu fata care ma tradase, ieri, eram q cele 2 la un magazin, a intrat si vershoara, m a intrebat daca ce beam eu era cafea(am 13 ani appbig grin) i am zis :posibil ea a zis :uh ma iei la misto? j a plecat q cateva zile inainte am plecat de la scoala q cele 2 fete, oiam sa mearga j ea, am asteptat o sa iasa din clasa, j n am vazut o, am mers la magazin, j p mess am intrebat o unde era j a zis ca era in spatele meu dar cum s o vad daca eu eram fericita, si nu vrea sa ma ierte pentru totcrying ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| MyShadow a răspuns:

Unde ai gresit? N-ai facut nimci rau, ea este cea cu fite care nu merita. Cred ca ma mai spus pe ziua de azi, dar ma repet, nici o problema. O persoana trebuie sa aiba in jur doar adevaratii oameni, nici de cum pe altcineva, iar ea este un exemplu foarte bun. Nu trebuie sa te impaci cu ea, trebuie sa faci ca sa te simti bine, iar persoana ei nu prea te face fericita. Mereu o sa aveti aceasta istorioara in minte si o sa va distantati mereu, poate cu timpul o sa traca. Zic si iar zic, nu trebuie sa te gandesti al iertarea ei, pentru ca esti o fata buna, iar scuzele sale nu trebuie sa te impresioneze. Daca nu stie sa recunoasca ca a gresit, mai bine las-o in pata Domnului.
Faza cu iubitul nu este importanta. Gandeste-te invers, ce ai fi facut in locul ei, daca ai fii fost indragostita de acel baiat? Cea mai buna prietena a ta a fost cu el si s-a despartit, iar tu il iubesti mult, te gandesti ca poate ar trebui sa incerci, iar amica ta, care iti este ca o sora, te va intelege. Poate e si asta, nu stiu ce a fost in mintea ei, nu o cunosc, insa tu da, punete in locul ei si vezi ce iese. Vreau sa stiu ce se intampla, te rog sa-mi raspunzi.

| al3e3 explică (pentru MyShadow):

Deci...varamea o numim R. si pe fosta prietena O. Ca sa nu le incurcambig grin Ieri veneam de la scoala si O. era in fata mea am strigat la ea de cateva ori si nu m a auzit Cativa colegi de ai mei m au bagat in zapada Cineva i a spus ca strigam la ea Ea era q o fata ( a 3 a din grupul nostru cea pe care o stiu de la gradinita) Fata i a zis ca daca se intoarce nu mai vbeste cu ea Si s a intors:X M a ridicat de jos S a descheiat la geaca si mi a zis sa bag mainile acolo sa ma incalzesc Dupa ce m am mai incalzit am inceput sa mergem Ne am intalnit cu R. si cu un baiat un vecin de al meu Eu si O. ne tineam de mana pentru ca tot aveam mainile reci Si O. s a intalnit cu unghiul ei si a traversat soseaua ca sa vorbesca,big grin cu el sa i spuna ca vine acasa pe jos Si am intrebat o pe R. daca mai e sup p mine si a zis : Ce acum nu te mai tine de mana Oana? Eu am pupat o pe obraz si am luat o in brate cand trebuia sa plece si m a pupat si ea nu mai stiu ce sa mai cred si sa va arat o chestie p cre mi a zis o Roxy: da mha da dar mai stii ce-mi ziceai de ei? normal ca nu mai stii mai stii cat incercam cu D. sa-ti deschidem ochii? si acum am impresia ca stateai cu noi k n-aveai ce face ce crezi?! si oana mi-a cerut scuze dar nu m-am uitat in gura ei e treaba ta ce faci.eu am incercat sa te ajut. ai grija.sa n-ajungi iar ca la inceput.
Alexa Nicko: hai mha pui nu fii asa... logic ca mai stiu.si mai stiu j tot ce ati facut voi pentru mine
Si misssecret O. stia ca eu statusem cu baiatul ala inainte 5 luni si stiuse ca tineam la el dar eu am pus prietenia inainte si a iesit un nimic

4 răspunsuri:
| LalLyBoOmD a răspuns:

Daca ea nu stia ca tu ai fost cu tipul respectiv, si de aceea era cu el, nu e vinovata. Uite asa mi-a facut si mie o prietena. Eu de unde sa stiu? Daca stia, e o idioata si nu merita oboseala. Las-o, cum au zis si ceilalti. Funda?

| oanaoana23 a răspuns:

In primul rand tu nu esti vinovata de nimic, ea e cea care te-a tradat si care ar trebui sa iti ceara scuze, in al doilea rand incearca sa te manipuleze si sa te faca pe tine sa iti ceri scuze in locul ei. nu iti este o prietena adevarata. incearca sa lasi loc de buna ziua si sa ramaneti doar amice. cand va avea ocazia sa iti faca rau nu se va sfii

| al3e3 explică (pentru oanaoana23):

Nu verishoara e cea care a stat q baiatu...