| cnvv a întrebat:

Deci.
In seara asta e o petrecere faina in oras, si eu puteam sa merg, insa nu am ales sa merg pentru ca tipa de care-mi place nu merge ( trebuia sa mearga cu o tipa si cu un coleg de clasa, insa crush-ul locuieste departe si n-avea cu cine sa vina acasa, asa ca n-a mai mers ).
Faza-i ca povestea incepe de mai de mult. Acuum cateva zile, profesoara de franceza n-a putut veni la roa, asa ca am avut ora libera. In ora acea, ea i-a dat mesaje colegului aceluia cum ca-l iubeste. Eu stiam ca glumeste, insa chesiile astea au tot mers, si in seara asta am intrebat-o daca chiar il place ( nu mai tin minte cum am ajuns la intrebarea asta ). A zis ca-i racita si ca-i dau dureri de cap ( chiar e racita ).
De ce a schimbat subiectul?

4 răspunsuri:
| MidnightR a răspuns:

A naibii raceala a facut-o atat de incapabila incat nici 1 cuvant nu putea sa spuna.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Sa înțeleg, tu ti-ai compromis o seara de distracție cu colegii pentru ca ea nu putea sa vina voi nefiind împreună și nici măcar nu ai certitudinea ca te place.Și uite așa te îngrădești singur...very "smart "

| AlexandruCurca a răspuns:

Pentru ca ai jenat-o.

| KappaYT a răspuns:

Poate pentru ca chiar îl plăcea ea și nu a vrut sa spună acest lucru pentru se putea răspândi zvonurile și nu a schimbat răspunsul doar ca nu a vrut sa Îți spună pentru ca ea știa ca tu o placi sau ceva de genul dar întrebarea era ca de ce a schimbat subiectul poate ca el nu o place și era supărată probabil dar nah de unde ști ca era răcită și în momentul în care ea i-a zis lui erați la școală? Dacă da putea sa stea acasă mă rog dar te-a ignorat probabil ea nu te place pe tine, ocup dacă mergeai la petrecere găseai puicuțe o groaza mă nene malaughing am fost sincer cu tine bafta