| ŞoSeŢeL a întrebat:

Deci.Incepem cu inceputul.
Stau cu un baiat de aproape 1 an ( in 20 luna asta se implinestehappy ) si de cam 2 luni aproape 3 a venit o fata ( si e o fata de cca, scuza-ti expresia ) si se da mare vedeta ca stie sa cante fain si cu vocea si la chitara si ma dispera. EL stie de asemeanea sa cante SUPER bine la chitara si mna. EL cu chitara si tipa cu vocea. Ea stie ca stau cu el si la toti baietii dintr-o relatie s-a dat. Cand ea vine sa-l cheme sa cante fetele din clasa parca se uita la diavol si dupa ce pleaca toaate imi zic ca de ce nu am o discutie cu "aia" ca in locul meu o paruiau de numa. Pe mine nu ma deranjeaza fiindca stiu ca mai sunt si alte persoane cu aceiasi persoana ca si mine. Colega lui de clasa il plezneste ( bine doar asa nu chiar sal doara dar stiu ca vorbeste serios) " unde mergi ma? tu nu vezi ca Ale ii aici? tu mergi cu aia ma?" si alte chesti mai urate laughing. Eu i-am spus o data ca de ce tot merg impreuna si altele dar mi-a spus ca nu-i nimic si ca doar repeta pentru corul de la scoala ( fac parte din el ). Dar eu stiu ca tipa vrea sa-mi-l ia fiindca asa ii ea da' ma dispera. Ai i-am zis ceva despre o colega mai grasuta care nu o prea suporta : el :" ai pus mana pe ea?" eu :" da dar roar fiindca mi-a spus profu' " el razand : "atunci nu te mai i-au de mana" a zis-o in gluma iar eu m-am inervat si i-am zis " mno atunci du-te si ia-o de mana pe **" si iar a inceput cearta cu tipa. Relatia noastra ar putea disparea? Adica m-ar putea lasa fiindca am ceva cu tipa, ca eu am avut o discutie si cu ea si mi-a zis " nu suntem ca fratii " si chestii dar eu no cred. S-ar despartii de mine?worried

Răspuns Câştigător
| ghiCIne a răspuns:

Hmm. e cam delicata problema, mai ales ca sunteti intr-o relatie serioasa.
Nu stiu ce sa spun despre sfatul de la aaalexutza. Insa parerea mea este sa nu iti faci dusmani, dar nici sa te imprietenesti cu tipa daca vezi ca vrea sa iti fure iubitul. Doar pastreaza distanta fata de ea.

Cat despre el, ce sa spun, spune-i in fata ce te deranjeaza cand sunteti doar voi doi. Nu exagera cu gelozia, dar fa-l sa inteleaga, si roaga-l sa se vada in locul tau; cum te simti tu. Aminteste-i de momentele placute petrecute impreuna si fa momentele impreuna speciale. Pune muzica lui preferata, faceti activitati distractive. Fii mereu vesela.
Recucereste-l demonstrandu-i ca nu ai nevoie de talent muzical pentru. asta.
Mi-ar parea rau sa stiu ca el ar avea sentimente fata de cealalta.
Bafta!

2 răspunsuri:
| aaalexutza a răspuns:

Omcearca sa nu fi geloasa dua repetiti incearca sa il astepti sa il saruti imbratisezi cand iese sa va plimbati si imprietenestete cuu tipa poate chiar nu eare nimic cu ea si nah succes funda:?

| Doηηa a răspuns:

Dacă te iubește nu o va face.happy