| L•o•L•L•y•P.o.o.p.s a întrebat:

Deci intr-o zii ma uitam pe hi5-ul unui baiat foarte dragut. Imi cam place de >el:". Si i-am dat hi5-ul celei mai bune prietenesad. Acolo pe hi5 scria si id-ul luistraight face. I-a dat addcrying. Au vorbit. Dupa un timp a intrebat-o daca vrea sa fie cu elcrying si a zis ca se mai gandeste. Ma rog nu sunt impreunahappy. Dar de atunci stie ca-l plac dar face chesti ciudate, zice ca-l place, face o gramada de chestii din astea care chiar ma dorcrying. Imi vine so batrolling on the floor. De atunci nu stiu m-am racit fata de ea. eram ft bune prietene ne ziceam tot, dar acum nu mai pot sa am incredere in ea. Dc? Sper sa aveti rabdarea sa cititi tot :* Dar ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac. m-am schimbat totalcrying. Dau fundita la cel mai bun rasp:*:*:*:X. EL nu stia ca suntem prietene cand au vorbit. Nu criticati. A fost doar o simpla intrebare. Daca vreti sa ma ajutati, ajutati-ma. daca nu nu.

9 răspunsuri:
| Annie_3559 a răspuns:

Pfff...pentru un baiat sa se certe 2 prietene bune?thinking
De ce? Cu ce folos?oh go on
Si prietena asta a ta care, chiar iti este "prietena"acum ti-a demostrat contrariulhappy
Vorbiti si voi si lasa-ti baiatul ala in pace[e trecatoron the phone
Important este ca nu e impreuna cu elhappyasa ca poti sa-i zici respectivului ca-l placi, dar sa nu se supere ea.vezi:trebuie lasat in pacelaughingsi pastrativa prietenia:*
:-ss

papa] happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca ea este singura vinovata in relatia voastra de prietenie.nici nu trebuia sa mai stea pe ganduri cand a intrebat-o tipul daca vrea sa fie cu el.si ea a zis ca se mai gandeste?!? wtf.adica scuza-ma.asa prietena? daca acum te-a tradat pe fata cine stie pe la spate.asa ceva nu se fc intre prieteni fb.io zic s-o lasi in pace cu tot cu tip si ai sa vzi ca roata se va intoarce.cand n-o sa-i mai mearga cu el se va reintoarce la tine si tu tb sa-i dai cu jet(scuze-mi expresia)stiu ca doare, dar nu trebuie sa mai te calce in picioare! Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu trebuie sa o tachinezi si sa o jignesti doar pentru ca ea a avut sa zicem, curaj sa ii dea add si sa vorbeasca cu el.Lucrul asta trebuia sa il faci tu inainte sa ii dai ei hi5-ul. Nu este o prietena adevarata din moment ce te enerveaza mereu zicandu-ti ca il place [desi probabil nu este asa]. Da-i si tu accept tipului si, asa iti dai seama de cine ii place mai mult; de tine sau de prietena ta. Oricum, daca ei se vor cupla, nu te purta ca o foarte buna prietena. Aminteste-i mereu ca tu i-ai dat hi5. Ca fara tine niciodata nu l-ar fi cunoscut. Sa vezi atunci ce reactie are!

pa, pa.

| Floreenofficial a răspuns:

Pai e vina ta.la final s-ar putea sa nu te alegi cu nimic.nici cu baiatu si sa stricati si o prietenie frumoasa. crying
asa ca intreaba-l pe ala daca vrea sa fie cu tine si daca te refuza refa prietenia cu fata aia!:X

| marrr a răspuns:

Tu nu-i esti prietena cea mai bunawinking. Nu lasa un baiat sa se bage intre voi, ca e mare pacat sa dai de-oparte o prietenie pentru un anumit baiat, cand ca el sunt multi altii. Dar.chiar o consideri prietena ta cea mai buna, avand in vedere ce zici despre ea?

| Abcdefg123 a răspuns:

Sunteti 2 tontomane straight face.
Tu esti deoarece n`ai avut curajul sa vbesti tu cu el, nu ea cu el oh go on ceea ce e o maaaaare prostie frustrated. Nu te`ai gandit si tu un pic? Poate nu aveai curaj / tupew sa vbesti tu, dar nimic nu cred ca esti imposibil, mai ales abordatul unui baiat straight face. Te rog oh go on!
Si ea deoarece unei prietene nu se face asa, ew am facut asa de multe ori si acum regret, in fine prietenele mele au inteles, dar sa stii ceva fitseele sunt mult mai dezgustatoare decat ca ea vbeste cu baiatul pe care tu il placi;].
Nu e frumos ca ai facut`o grasa oh go on. Daca asa e ea, nu prea are ce face.
E doar un baiat, ce naiba :] Mai gasesti tu altu :p.

Take care :*

| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

Buna! Si eu am patit la fel.Amandurora ne placea.Eu eram geloasa de moarte crezand ca o place.am vorbit cu el ff serios chiar azi, am plans, ne-am ciondanit dar acum suntem impreuna. Faza e ca el m-a placut de vreun an numai pe mine.IDEEA? Nu trebuie sa te certi cu prietena ta pentru baietzi.Eu am vb ff serios cu a mea pentru ca se dadea la el si spunea ca nu-i placelaughingEu insa simteam ceva:X.Deci vobeste cu prietena ta si vezi ce simte de fapt, vezi si tu ce simti ...Nu merita sa strici prietenia care e de ceva timp pentru o relatie care nu ai de unde sti cat dureaza.Cred ca ti-e greu si mai suferi pe ici pe colo dar asa e normalbig grin. Eu abia astept sa vad cum inghite prietena mea vestea ca sunt cu ellaughingSucces! Vezi ce faci sa nu ranesti pe nimeni, sa nu pierzi nimic si mai ales sa nu-ti strici/irosesti sentimentele daca nu merita! Daca ea nu vrea nimic serios lupta pentru el si ai sa reusesti! Succes si numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipic fetelor...nu sunt in stare sa mentina o prietenie si sunt in stare sa se omoare pentru un baiat.intre baietii nu ai sa vezi asa ceva, decat la gay poate, dar 2 baieti sa renunte la o prietenie pentru o fata ...mai rar