Eu zic ca prietenul tau are dreptate. E bine sa ai pe ce pune mana! Decat o tipa din aia scheletica, fragila... de parca s-ar rupe in mainile tale. mai bine o tipa normala. sa zicem "plinuta". Dar totusi, nu conteaza daca fata respectiva e grasa, slaba, inalta, mica.toate trebuie sa fie respectate si admirate pentru simplul fapt ca sunt femei! Multi mitocani vor doar fotomodele... dar ei arata ca niste cocalari de mall.
No... " Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
PS.Esti ok oricum vrei tu, daca tu vrei sa fi plinuta, esti ok! Trebuie sa te accepti pe tine insuti si lumea va percepe atitudinea pe care o ai despre tine. Daca ai o atitudine negativa despre tine, lumea te va percepe ca atare.
Sper ca ti-a fost de folos mesajul!
O zi faina
Tu plinutza... cred ca glumesti...eu am 1, 68 si 63 d kg si nu mi se pare k sunt plinutza...prietenul tau ti-a zis un adevar...si se mai zice ca astea mai plinutze ii satisfac bine p baieti...nu e si cazul tau pentru ca esti numai buna
Pentru danielbv...ai dreptate. dar vroiam sa vad parerea baietilor. daca chair va plac ''schiloadele''...ca stiu multe exemplare de baieti care numai dupa ''oase'' umbla...si chiar nu am o problema cu femeile grase...chiar trebuie respectate findca nu ai de unde sti...poate sunt asa din cauza unei probleme.depresii.etc...eu stiu o prietena care e mai plinutza deoarece are o boala... ceva de genul ca vitaminele nu ii sunt absorbite de corp...deci chiar nu ai de unde sti... ce e de fapt in mintea acelei persoane...de'aia cred ca nu e frumos sa razi de persoanele grasutze...intrebarea era doar pentru a vedea... daca exista baieti care nu se uita la corpul femeii.ci la sufletul ei^_^...findca eu consider ca asta conteaza cel mai mult:X.nu?
Dar unde as putea fi plinutza dupa parerea ta?tu unde crezi ca's plinutza?.cand zic plinutza ma refer ca mi se pare ca sunt grasa.adica la 14 ani 53 de kg mi se pare mult...acum nu stiu...parerea mea... e bine pentru.varsta(si inaltimea)mea greutatea asta? sau...regim de gimnastica pentru restul vacantei?...descriere pentru shytw: am si sani si ''funduletz''nah
Sunt fete care la 18 ani sunt mai scunde ca tine, nu-ti face griji, cu kg, 53 prea mult... e perfect cum esti...
Pai avand in vedere ca tu ai 1.67 si 53kg, esti cam perfecta la corp, si prietenul tau are dreptate
Eu sunt de varsta cu tine si ii dau dreptate prietenului tau.La 1.67 si 53 de kg esti ok si nu esti deloc grasa!