| girlfresh a întrebat:

Deci.intrebarea este pentru o prietena.
Ea place un baiat, are id lui de mess, dar baiatu nu ii acorda atentie, adica el nu ii raspunde cand il intreaba buna cf.sau ii zice buna bine, si cam atat.
Ea tine la el, si fiind din aceiasi scoala il vede zilnic, iar acum intr-o zii i-a pus mana pe solduri, odata a luat-o in brate, odata i-a pus mana pe umar. iar prietena mea crede ca el si-a dat seama ca il place si din motivul acesta nu prea o baga in seama, adica este indiferent.doar o amageste.

Voi ce credeti:1 o place un pic si tine in suspans sau nu ii place de ea

Astept parerile voastra.sa i le spun ei.
Multumesc anticipat. Dau funda la 1 persoana si folositor la totibig grin

5 răspunsuri:
| cristi11cristian a răspuns:

Pai ar cam fi 3 motive, ori nu e interesat de ea, dar nu vrea sa o amageasca spunandu-i pe fata, sperand ca aceasta isi va da curand seama ca nu se asteapta la nimic din partea sa ramanand astfel doar buni prieteni, ori daca nu preferintele sale sexuale sunt altele decat cele obisnuite! dupa cele relatate nu pare un baiat timid aseadar exclus faptul ca nu ar vrea el sa faca primul pas, prin urmare se deduce ori ca ar vrea sa o puie pe jar si sa vada pina unde ar putea merge sau chiar intentionat o tine in suspans in cazul in care si el tine la ea, dar vrea sa se asigure ca e ceva mai mult decat atractie, prietenie sau colegialitate, sau viceversa! cel mai indicat e sa intri in conversatie cu el pe alte teme, decat cea care el deja o cunoaste! succes!

| stefania_3113 a răspuns:

Eu, cred ca ...si-ar dori sa fie doar amici, dar nk mai mult atata tp cat o ign

| Azkadella a răspuns:

Pai baga-l intr-o zi in seama pe mess si intreaba-l cum a fost la scoala etc.Intreaba-l daca e ocupat ca baietii acum se joaca fel de fel de jocuri si nu prea pot vb si spune-i ca vrei sa il intrebi ceva sau sa ii spui ceva. Daca iti spune sa zici ii spui.Auzi...(cum il cheama pe el)eu de ceva timp am inceput sa te plac si ma intrebam daca si tu ma placi asa putin macar. daca zice ca si el te place putin ii zici atunci vrei sa ne cunoastem mai bine? si daca o sa zica da o sa fie totul ok o sa vina totul de la sine.il bagi in seama la scoala doar te place si el vorbiti plecati impreuna la scoala veniti impreuna daca aveti acelasi drum pe mess vorbiti si daca dupa o saptamana nu zice nimic zi tu. ceva gen auzi mie chiar imi place de tine si vreau sa te intreb daca vrei sa fi cu mine...si vezi ce zice. Daca e de iti zice ca nu te place nu ai ce sa faci nu poti obliga pe cineva sa te placa.Gasesti tu si alti baieti mai frunosi. Sper ca te-am ajutat. Te pup sa auzim de bine:*

| ioanaaa_3599 a răspuns:

Prevad o combinatie.:d

| VirtualDiva a răspuns:

Sincer... e greu să ştii ce gândeşte un băiat. Pe mess când vorbeau poate că era ocupat şi nu putea vorbi.
Atunci când eşti îndrăgostită nu mai vezi nimic clar, devii foarte uşor de amăgit. Sincer, eu cred că ştie că îl place şi vrea să se distreze puţin.
Take care, VD.