anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci intrebarea mea suna asa(mai mult o povestioara): Iubesc o fata foarte muult foarte muult este iubita mea o cheama Ancuta, e viata mea nu stiu cum sa fac sa imi petrec timpul mai mult cu ea, ea zice ca si ea ma iubeste dar ma tot dezamageste cu o gramada de lucruri, e rece cu mine, nu mai este ca inainte, ma minte, ea vorbeste cu un baiat din alta parte si baiatul ala e pe reteaua orange si iubita mea e pe vf ea zice ca sunt doar amici ca doar vorbesc, dar vorbesc foarte foarte mult, ramane fara minute mereu. Eu incerc sa nu fiu gelos dar azi in parc trebuia sa sune pe cineva din alta retea si am intrebat-o daca mai are minute, iar ea m-a mintit ca are minute dar nu vrea sa sune, si i-am cerut telu si am vazut ca m-a mintit. Ea zice ca cu acel baiat e doar prietena, dar se fereste cu el de mine, vorbesc mult pe mess, si i-am zis sa imi arate si mie ce vb cu el(sa imi dea parola ei la mess dar nu vre) e un mister foarte mare... Niciodata nu vorbeste cu el defata cu mine. Voi ce ziceti ei sunt doar amici? Va rog dati-mi un sfat! eu chiar o iubesc pe fata asta... (scuzati ca e cam lunga intrebareahee hee )

Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

Esti un pic gelos, si pe buna dreptate, mie mi se pare ca ea fara sa vrea, deja s-a indragostit de tip, poate ca inca nu si-a dat seama, dar simptomele asta indica, cat despre parola de mes. nu ai sa o ai niciodata! Oricat imi iubesc sotul, nu va avea parola, la fel si ea nu ti-o va da.
In cazul tau, cel mai bine e sa o inviti la o plimbare in parc, si calm sa ii spui si ei ce ne-ai zis si noua, sa o rogi sa iti spuna daca vrea sa fie cu tine sau cu respectivul.
Succes!

11 răspunsuri:
| aleSsialeXxia a răspuns:

Pai incearca sa-i spui tot ce crezi despre ea...sai spui ca tie ti se pare ca s-a aschimbat la comportament,si roag-o sa iti arate tot ce are cu el,roag-o sa iti dea convorbirile ei daca nu vrea sa iti dea parola de la mess, spune-i ca o iubesti mult si sa se gandeasca mai mult la ce vrea din relatia voastra si sa iti spun, sa nu pici aiurea in toata povestea... sper ca am putut sa te ajuthee heeFunditSa?big grin( daca crezi ca te-a ajutat)

| cony1226 a răspuns (pentru aleSsialeXxia):

Am rugato de multe ori sa imi arate ce vorbeste cu el, i-am zis ca o iubesc si ca asa ma indeparteaza de ea... Nu crea deloc sa imi arate. Zice "ce trebuie sa vezi tu ce vb eu cu el trebuie sa ai incredere in mine" sau "parola nu ti-o dau, nu vreau sa ma controlezi tu" Am incercat tot ce e posibil crede-ma de aia sunt aici pe TPU, poate voi ma puteti ajuta.

| aleSsialeXxia a răspuns (pentru cony1226):

Atunci cred ca ar putea sa aiba ceva cu el... daca ma intelegi...din cate miai spus nu prea pare sa fie interesata de relatia voastra,si imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta dar sincer nu cred ca mai are rost relatia voastra, adica pa ea chiar nu o intereseaza, asa ca o sa-ti fie mai bine daca te desparti de ea( scuze ca am spus asa urat)dar pe ea nu o intereseaza de "voi2." si o sa suferi mult mai mult daca o sa ii inghiti ei totsad

| mariana20 a răspuns:

Din moment ce nu vrea sa iti arate ce a vorbit si ce vorbeste cu el este clar ca ascunde ceva...cel mai bine cred eu ca ar fi sa o pui sa aleaga intre tine si el.Doar asa iti vei da seama daca ei sunt doar amici, cu toate ca nu cred.Cand nu ai nimic de ascuns vorbesti de fata cu persoana iubita, ii arati ce vorbesti...pe scurt nu te feresti.

| GregHouse a răspuns:

Exista 2 solutii:
1. Solutia fara risc major, dar si fara rezultat garantat: vorbeste cu ea despre asta, expune-i parerea si temerile tale. Roag-o sa intrerupa cordialitatea cu acel baiat.
2. Solutia riscanta, dar cu rezultat: Spune-i ca nu vrei s-o imparti si zi-i sa aleaga. Asta spune-i-o in fata, nu pe mess, nu la telefon. Apoi pleaca. Poate nu va veni dupa tine, dar daca tine la tine te va suna negresit. Daca nu-i pasa, accepta ca o parasesti si gata. Ceva sigur se-ntampla, la prima solutie treaba poate ramane nerezolvata.
Eu, personal, as alege varianta 2. Teatrul este mai interesant pentru mine.

| Vladuthz a răspuns:

Nu e dreptul tau sa te uiti pe messul ei, fata trebuie sa fie prea proasta sa iti de parola ei.

| BellaSomerhalder a răspuns:

Si. problema ta este ca ea isi consuma minutele? Huoooo.

| victorbold a răspuns:

Eu cred ca ea are pe altcineva.incearca sa nu ii mai dai importanta si cand ea o sa vada cum te comporti o sa isi de-a seama dc u ai ales asa... tine-o in suspans tongue.sau mai bine gaseste si tu pe altcineva.

| dianne00 a răspuns:

Poate te-a mintit in legatura cu minutele pentru ca se astepta la o reactie negativa, indiferent daca ea te inseala sau nu. Acuma, depinde mult de ce fel de relatie aveti, cum va intelegeti, de cat timp sunteti impreuna. Exista sanse si sa te insele, si sa nu te insele. Dar, cel mai important lucru este sa privesti obiectiv situatia. Sunt, de fapt, lucruri marunte si le exagerezi tu, sau chiar ai motive reale de ingrijorare? Nu ai sa gasesti aceste raspunsuri decat in relatia voastra. Explica-i cum sta situatia, si daca vezi ca nu este interesata de ce zici tu, poate ca nici nu conteaza daca te inseala sau nu, poate ca s-a terminat oricum. Bafta, oricum! happy

| ChiupaChiups01 a răspuns:

Pai...a vorbi cu un baiat din alta retea si mai indepartat nu e o problema. poate sunt foarte buni prieteni si comunica foarte mult.asta nu inseamna ca te inseala.ea pe tine te iubeste nu pe el...cu el doar vorbeste ca intre amici.si.cu mintitul e o chestie destul de complicata.incearca sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca nu e bine ca te minte.[ mai ales daca sunteti la inceput de relatie ]. acum vezi si thu ce rezolvi cu ea.dar oricum.ti.am spus.nu e nimic raw in a vorbi cu un prieten happy. succes >big grin

| ChiupaChiups01 a răspuns:

Pai.nu e raw in a vorbi cu un baiathee hee.ea e cu tine nu cu tipul ala.daca sunteti de ceva vreme ar trebui sa ai incredere in ea. daca sunteti la inceput.ei bine. GOOD LUCK! dar.nu ar trebui sa fi gelos...sincer.faza cu mintitul e aiurea raw.si ar trebui sa ii explici ca nu e bine ceea ce face.incearca sa ii oferi libertatea necesara.dar cu mare grija :*.si stiu ca acum toate cuplurile cauta in agenda telefonica.mesaje.cera parola de la id a partenerului/partenerei.dar e proprietate privata.si nu e bine sa cauti in lucrurile lui/ei.infine.ti.am spus.nu e nimic grav.happy.