Eu totuși cred ca treburile astea se împart. Gătit, curățenie, sau alte lucruri se fac în doi, e o epoca în care femeia muncește și aduce bani acasă. Important e sa te înțelegi, dacă îți permiți mai mănânci în oraș mai faci și acasă. Când ai un copil, e bine ca femeie sa fi avut job, sa beneficieze de indemnizație, si doi ani cât stai sa crești copilul ai un venit sigur, apoi e important sa se împartă treburile sa fie ajutata. Ambii trebuie sa muncească, ambii sa facă treaba acasă, ambii sa crească copilul.
Frate a intretine o familie nu este job pentru ca munca pe care o prestezi tu e gratis si nu e platita. daca nu produci nimic in casa atunci pune mana, spala vase, spala pe jos, fa mancare
Si daca face astea sotia spala vase, spala pe jos, fa mancare, este ok fara job?
Nu e ok fara job inseamna ca nu aduce bani si e intretinuta
Din punctul meu de vedere, ideal e să ai o afacere (împreună cu soția) care să îți asigure un venit suficient astfel încât să nu fie nevoie să faceți nici unul munci de-astea casnice (spălat pe jos, mâncare, spălat vase, etc.).