| yopz a întrebat:

Deci is ce mai tampita fata pe care am cunoscutolaughing dupa faza cu prietenul care s-a culcat cu soramea am fost cu un baiat m-am despartit de el ca m-am plictisit de el dupa aia m-am impacat cu fostul si i-am dat papucii de frica sa nu tin din nou la el si sa regret acum am fost iar cu un baiat care il placeam enorm dar cand am inceput sa fiu cu el m-am plictisit i-am dat papucii fostul care m-a inselat se tine de mine sa ne impacam nu i-a pasat ca am prieten nu i-a pasat niciodata de nimic lui de fapt el vrea sa ne impacam dar mie frica sa nu cedez sa ne impacam sa tin din nou la el nebuneste si el sasi bata joc crying... ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| unnimeni a răspuns:

Complicata povestestraight face
Eu cred ca ar fi mai bine sa iti gasesti altul nou.
Nu mai poti avea incredere in cineva care te-a inselat si sunt sanse destul de mari sa esueze o astfel de relatie.
Mult succes in luarea unei decizii potrivite!

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pai cine te pune sa tii din nou la el? Legat de chestia asta, numai tu poti face in asa fel incat sa nu tii iar la el. Evita-l! Cu cat il eviti mai mult timp cu atat teama de a te reindragosti de el o sa dispara mai repede.

| Asiryx a răspuns:

Te plictisesti cam repede... I-ai cunoscut macar cu adevarat?
Ce sa faci : Sa iti asculti inimioara si sufletelu happy ei sunt cei mai buni sfatuitori pe plan sentimental happy

| 1micdamare a răspuns:

Ce sa faci...mai bine incuie-te in casa si stai doar pe TPU!
in felul asta nu te mai plictisesti!

| consilierindragoste a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi pe sora ta cum se simte!

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Parca ai fi posta romana laughing tongue

| briiana a răspuns:

Fi tare si nu iti pierde mandria. o sa pierzi foarte mult daca te impaci cu el.nu merita, pentru fiecare roata se intoarce si pentru el s-a intors asa ca tu cauta'ti un alt baiat cu care sa incepi o relatie. vei vedea ca la un moment dat va renunta cand vede ca nu o sa faci ce vrea el.

| minimal_6275 a răspuns:

Shoot yourself...

| yopz explică:

Cel cu parcai fi posta romana... petru ce ai zis prostia asta?straight face

| yopz explică:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri si multumesc si celor care ma critica stii uneori vrei sa mai auzi si pareri diferite fata de cele auzite mereu... multumesc :*