| ByCretzu a întrebat:

Deci iubesc o fata si ea nu ma crede spune ca nu are cum si o cun de 2 saptamani si stiu multe despre ea si e in clasa a 12-a si nu stiu cum sa-i demonstrez ca o plac? ca o iubesc? sa stie ca o iubesc ca tin la ea mai mult ca la mine

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

O cunosti de 2 saptamani sau esti cu ea? Daca nu esti cu ea cum o iubesti? Ca sa fie mai simplu, pentru ca dupa cate spui, fata nu crede in dragoste la prima vedere, nu o sa ii mai spui ca o iubesti, o sa ii spui doar ca o placi.Asa nu o sa se mai sperie si o sa i se para normal. Daca si ea te place, invit-o undeva, la un suc, etc.Lasa relatia sa decurga normal, nu o forta.E greu sa crezi in iubire cand exista atatea cazuri de deceptie, si poate si ea a trecut printr-unul asemanator, ca e destul de mare si a avut destul timp sa experimenteze de toate. Sfatul meu e sa nu te grabesti cu nimic si totul va veni de la sine. Bafta!

| ByCretzu explică (pentru IsabelaIssa):

Deci vb cu ea pe mess de vreo 8 luni dar am cunoscut-o acum 2 saptamani in realitate si imi place de ea la nebunie si nu sunt cu ea

| IsabelaIssa a răspuns (pentru ByCretzu):

Pai daca si ei ii place de tine, dupa cum am spus, ia-o usor.Totul va veni de la sine.Nu forta lucrurile, da-i de inteles ca o placi "iubesti" nu ii mai spune. Fi dragut si atent cu ea in oricce imprejurare. Bafta!

| aurora50scumpika a răspuns:

Nu trebuia sa-i spui ca o iubesti, daca ii spunea ca tii la ea era mai bine, insa nu e totul pierdut. vorbeste cu ea.si intreab-o daca a auzit de dragoste la prima vedere!